Andersen Royal Shopper Ortlieb Trillebag, gul

Produktnr: 33-028

Andersen Royal Shopper Ortlieb Trillebag – en lett, stille og vanntett handlebag.

✔️ Whisper wheels for stille, jevn transport
✔️ Vanntett Ortlieb bag med 49 liters kapasitet
✔️ Kan brukes som sykkeltilhenger med Bike & Easy system

kr 3 990,-

1 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Royal Shopper® er utstyrt med whisper wheels som gjør transporten utrolig stillegående og jevn, uansett underlag. Den robuste rammen av høykvalitets aluminium veier bare 2,5 kg, men har en imponerende lastekapasitet på 50 kg. Dette betyr at selv tunge belastninger, som kasser med drikkevarer, håndteres uten problemer. Den integrerte HängFix-enheten gjør det enkelt å feste trillebagen til de fleste handlekurver, og med det innovative Bike & Easy koblingssystemet kan den også brukes som sykkeltilhenger. Royal Shopper® kan foldes sammen for enkel oppbevaring, og håndtaket kan forlenges for ekstra støtteflate når det trengs.

Hvem passer trillebagen for?

Royal Shopper® er perfekt for alle som ønsker en pålitelig og allsidig handlebag, enten du går til fots eller sykler. Den er ideell for byboere som handler ofte og trenger en robust løsning som kan håndtere tunge belastninger. Enten du handler i matbutikken, på bondens marked eller planlegger en utflukt, gir denne trillebagen fleksibilitet og bekvemmelighet.

Annen relevant informasjon

Ortlieb Shopper® baggen, kjent for sin holdbarhet og høye kvalitet. Den er vanntett og tilgjengelig i den livlige fargen gul. Med en kapasitet på 49 liter er den stor nok for både dagligvarer og utflukter. Bagen har en innerlomme for småting som lommebok og nøkler, og den er i tillegg mulig å vaske, noe som gjør den motstandsdyktig mot møkk og smuss. Når den ikke er i bruk, kan den enkelt fjernes fra rammen og brettes flatt.

Produktets funksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • Ramme: Høykvalitets aluminium
  • Lastekapasitet: Opptil 50 kg
  • Bag kapasitet: 49 liter
  • Hjul: Whisper wheels
  • Vekt: 2.5 kg
  • Funksjoner: Vanntett, HängFix-enhet, Bike & Easy koblingssystem, sammenleggbar

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Merke

Andersen

Omtaler