Vitility Ergonomisk fotrasp med fil

Produktnr: 20-382

Vitility ergonomisk fotrasp fjerner hard hud effektivt og komfortabelt med sklisikkert håndtak.

✔️ Ergonomisk design med sklisikkert håndtak
✔️ Fanger opp rester for enkel rengjøring
✔️ Rustfritt stål for langvarig holdbarhet

kr 139,-

14 på nettlager / Kalbakken, Oslo

6 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Vitility Ergonomisk Fotrasp med Fil er designet for å effektivt fjerne hard hud og etterlate føttene myke og glatte. Det ergonomiske håndtaket med TPR-materiale gir et fast grep, slik at du kan påføre riktig trykk uten å miste kontrollen. Fotraspen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, som sikrer at produktet varer lenge og opprettholder effektiviteten over tid. En unik funksjon er at fotraspen fanger opp døde hudceller i et rom inne i verktøyet, noe som gjør rengjøringen både enkel og hygienisk. Når du er ferdig, kan du enkelt klikke fra hverandre de to delene for å fjerne restene.

Hvem passer Vitility fotrasp for?

Fotraspen er ideell for alle som sliter med tørr eller hard hud på føttene. Enten du står mye på jobb, går lange turer eller bare ønsker å ta vare på føttene dine, er dette produktet perfekt for å holde føttene myke og sunne. Det passer også godt for personer som har redusert håndstyrke, da det store, sklisikre håndtaket gjør det lettere å bruke produktet med minimal innsats.

Annen relevant informasjon

Hvordan bruker jeg Vitility ergonomisk fotrasp med fil?
Start med å bruke raspen forsiktig på områdene med hard hud. Påfør moderat trykk mens du beveger raspen i frem og tilbake bevegelser. Når du er ferdig, klikker du de to delene fra hverandre for å tømme oppsamleren for hudrester.

Er fotraspen enkel å rengjøre?
Ja, fotraspen kan enkelt demonteres for å tømme oppsamleren og skylles under vann. Tørk produktet etter bruk for å sikre langvarig holdbarhet.

Kan jeg bruke den på tørr eller våt hud?
Denne fotraspen kan brukes på både tørr og fuktig hud. For de beste resultatene anbefales det å bruke den på rene, tørre føtter.

Produktets funksjoner og spesifikasjoner:

  • Ergonomisk design med sklisikkert håndtak
  • Rustfritt stål for lang levetid
  • Fanger opp hudrester for enkel rengjøring
  • Enkel å demontere og rengjøre
  • Materiale: TPR-håndtak og rustfritt stål

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg

Omtaler