Elastiske lisser med lås, 110cm

Produktnr: 31-495-H

Knytefrie elastiske skolisser for enkel og rask justering av skoene dine.

✔️ Enkle å justere
✔️ Perfekte for en aktiv livsstil
✔️ Tilgjengelige i både hvitt og svart

kr 89,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Elastiske lissene med lås gir deg muligheten til å slippe unna den daglige kampen med å knyte skoene. De er enkle å stramme, og låsen sørger for at skoene sitter godt gjennom hele dagen, uansett hvor aktiv du er. Med en lengde på 110 cm passer lissene til de fleste skotyper, fra joggesko til fritidssko. De elastiske egenskapene gir en behagelig passform, samtidig som de gir deg friheten til å bevege deg uten begrensninger.

Lissene er laget av slitesterkt materiale som tåler daglig bruk. Du kan velge mellom klassiske farger som hvitt og svart, noe som gjør det enkelt å matche lissene med alle typer sko.

Hvem passer skolissene for?

Elastiske lisser med lås er ideelle for alle som ønsker en rask og praktisk løsning for å få skoene til å sitte godt. De passer spesielt godt for personer med en aktiv livsstil, eller for eldre mennesker som ønsker å unngå bøying og knyting.

Disse lissene er også perfekte for dem som har begrenset mobilitet eller fingerferdighet, da de eliminerer behovet for tradisjonell knyting. Det gjør dem til et flott alternativ for folk som setter pris på både komfort og funksjonalitet i hverdagen.

Annen relevant informasjon

Låsens mekanisme er designet for å tåle daglig slitasje, slik at du kan stole på at lissene holder skoene dine på plass uten behov for justering gjennom dagen. De er også lette å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til et ideelt valg for hverdagsbruk.

Med disse lissene får du en problemfri skoopplevelse som sparer tid og gir deg mer komfort. De er et lite, men effektivt tillegg til din skogarderobe som kan gjøre en stor forskjell i hverdagen.

Produktspesifikasjoner

  • Lengde: 110 cm
  • Materiale: Elastisk og slitesterkt
  • Farger: Tilgjengelig i hvitt og svart
  • Låsemekanisme: Enkel justering og lås for sikker passform
  • Bruksområder: Passer til de fleste skotyper

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Farge

Hvit, Svart

Omtaler