Hælbalsam 250 ml

Produktnr: 40-453

Den ultimate løsning for tørr, sprukken og hard hud. Hælbalsamen gir dyptgående pleie og fornyelse for selv de mest utsatte områdene.

✔️ Spesielt utviklet for å behandle tørr og sprukken hud
✔️ Naturlige ingredienser
✔️ Egnet for diabetikere – Dermatologisk testet.

kr 330,-

23 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Naturlige Ingredienser

Hælbalsam er rik på nøye utvalgte naturlige ingredienser. Oljeekstraktene fra trær i Indonesia og Thailand er nøkkelen til balsamens evne til å behandle tykk og hard hud. Sitronolje tilsettes for å forbedre effektiviteten og gi en frisk, behagelig duft. Glyserin bidrar til å gjenopprette hudens balanse, mens parafin skaper en beskyttende barriere for å bevare fuktigheten.

Hvorfor hælbalsam er et godt alternativ

I motsetning til mange andre produkter på markedet, tilbyr Hælbalsam en unik kombinasjon av fuktighet og beskyttelse. Dens rike og fete konsistens trenger raskt inn i huden, og gir merkbar lindring og forbedring. Den er ideell for de som søker en rask og effektiv løsning på tørr og sprukken hud.

Hvem passer produktet for?

Dette produktet er en perfekt løsning for enhver som lider av tørr, hard eller sprukken hud. Det er spesielt gunstig for diabetikere, som ofte har spesielle hudbehov. På grunn av sin milde og naturlige formel er Hælbalsam også passende for de med sensitiv hud.

Bruksområder utover hælene

Mens Hælbalsam primært er designet for hælene, har mange brukere oppdaget dets fantastiske effekter på andre områder. Det fungerer utmerket for tørre fingertupper, neglebånd, knoker, albuer og knær. Produktets allsidighet gjør det til et uunnværlig element i enhver hudpleierutine.

Med Hælbalsam kan du forvente rask og varig lindring, samt en merkbar forbedring av hudens elastisitet og glatthet. Dette produktet er ikke bare en hudpleiebehandling, det er en forvandling til sunnere og mer strålende hud. For best resultat, påfør regelmessig etter bad og dusj.

Krukke à 250 ml

Hælbalsam er praktisk pakket i en 250 ml krukke, noe som gjør den enkel å bruke og perfekt for hjemmebruk eller på farten.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Nesco

Omtaler