Bosign oppblåsbar badekarpute

Produktnr: 26-337

Opplev myk komfort i badekaret med Bosign oppblåsbar badekarpute. Den er bærbar, plassbesparende og laget av resirkulert vinyl.

  • Myk og behagelig
  • Plassbesparende når den ikke er i bruk
  • Bærbar og ideell for reiser
kr 149,-

2 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Myk komfort i badekaret

Bosign oppblåsbar badekarpute gir deg den ultimate komforten mens du nyter et avslappende bad. Den myke, bønne-formede puten lar deg hvile behagelig i badekaret og legger til rette for en avslappende opplevelse.

Plassbesparende og enkel å oppbevare

Når den ikke er i bruk, tar badekarputen minimalt med plass og kan enkelt oppbevares uten å ta opp verdifull lagringsplass på badet ditt. Den praktiske størrelsen gjør den ideell for både små og store baderom og gjør det enkelt å holde badet ryddig og organisert.

Bærbar design for reiser

Det oppblåsbare designet gjør badekarputen bærbar og ideell for reiser. Ta den med deg på turer til stranden eller bruk den i solsengen for ekstra komfort og støtte, uansett hvor du er.

Dette produktet er perfekt for alle som ønsker å legge til ekstra komfort og avslapning i badeopplevelsen. Det passer for enkeltpersoner som verdsetter komfort og velvære i badekaret, og det er også et flott tillegg til hjemmespa-opplevelsen. Bosign oppblåsbar badekarpute er også en flott gaveidé, spesielt når den kombineres med andre produkter fra samme serie.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,1 kg

Omtaler