Cut Loose Antisklisokker for voksne som ikke strammer, sort

Produktnr: 12-300-H

Antisklisokker for voksne som ikke strammer gir sikkerhet og komfort på glatte overflater. Designet med løs strikk og sklisikker såle.

  • Sklisikre sokker med løs strikk
  • Silikonsåle med mønster for sikkert fotfeste
  • Laget for følsomme føtter og ben
kr 149,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabel passform: Cut Loose Antisklisokker er designet med en løsere passform fra ankelen og oppover. Dette gjør dem ideelle for personer med følsomme føtter og ben, da de unngår å stramme og skape ubehag.

Sikkerhet på glatte overflater: Med en silikonsåle inspirert av vinterdekk, gir disse sokkene enestående grep selv på glatt parkett. Den sklisikre sålen gir trygghet og stabilitet under alle aktiviteter.

Pustende og holdbare materialer: Sokkene er laget av 75% bomull og 25% polyamid, noe som sikrer god pusteevne samtidig som de er holdbare og slitesterke. Dette gjør dem egnet for daglig bruk og vasking.

Hvorfor Cut Loose Antisklisokker er et godt alternativ

Cut Loose Antisklisokker skiller seg ut som et førsteklasses valg for de som trenger komfortable sokker med sklisikkerhet. Deres løsere passform og silikonsåle gir en optimal balanse mellom komfort og funksjonalitet. Uansett om du er hjemme, på sykehuset, eller på et aldershjem, er disse sokkene det perfekte valget for å sikre trygghet og velvære.

Hvem produktet passer sokkene for

  • Eldre mennesker med følsomme føtter og ben
  • Pasienter på sykehus eller rehabiliteringssentre
  • Alle som ønsker komfortable og sklisikre sokker for daglig bruk

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Variant

Cut loose Grepa Fot 36-39, Cut Loose Grepa Fot 40-43, Cut Loose Grepa Fot 44-46

Omtaler