Trillebag for shopping og transport med 4 hjul

Produktnr: 33-021

Oppdag den ultimate løsningen for de som verdsetter en kombinasjon av tradisjonelt design og moderne funksjonalitet.

✔️ Stor kapasitet: 53l utvidbar bag pluss en ekstra 10l lomme.
✔️ Enkel og kompakt: lett å lagre hjemme eller i bilen.
✔️ Praktisk og komfortabel: justerbart styre og kan konverteres til 2 hjul, innebygd brems for økt sikkerhet

kr 1 890,-

11 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Tillebagen er designet for å forenkle hverdagslivet. Med sin 53L utvidbare bag og en ekstra 10L isotermisk pose, tilbyr denne trillebagen rikelig med plass for de fleste behov, enten det er dagligvarer, klær eller annet. Den praktiske, justerbare stroppen sikrer at alt holder seg på plass under transport.

Hvorfor velge trillebagen?

Trillebagen er et ideelt valg for de som ønsker en effektiv og komfortabel shoppingopplevelse. Med dens lette vekt på kun 4,7 kg og muligheten til enkel bredde den sammen,  er den ideell for lagring i trange rom. Trillebagen kombinerer på en unik måte tradisjonelt design med moderne bekvemmeligheter.

4 hjul for ekstra komfort

Trillebagen har 4 hjul noe som betyr mye bedre stabilitet og manøvrering. Med fire hjul fordelt jevnt under bagen, reduseres belastningen på brukerens håndledd og skuldre, noe som gjør det lettere å transportere tung last over lengre avstander. Dette er spesielt nyttig i travle områder som kjøpesentre eller på gater med ujevn overflate. I tillegg kan den konverteres til 2 hjul, for økt fleksibilitet. I 2-hjuls modus blir trillebagen mer kompakt og enkel å håndtere i trange områder, som for eksempel trapper eller smale ganger. Denne konverterbare funksjonen gir en allsidighet som er perfekt for varierte og utfordrende transportforhold, og gjør trillebagen til et ideelt valg for en rekke ulike situasjoner og behov.

Hvem passer trillebagen for?

Produktet passer perfekt for alle, fra de som bor i små leiligheter til de som ønsker en praktisk løsning for å frakte tunge varer. Enten du skal shoppe i byen, eller trenger en enklere løsning for transport av matvarer, er denne trillebagen et utmerket valg.

Bruksområder

  1. Shopping: Lett å manøvrere i butikker og på trange steder.
  2. Reise: Ideell for de som trenger ekstra bagasjeplass.
  3. Hverdagsbruk: Perfekt for transport av varer til og fra ulike steder.

Tekniske Spesifikasjoner

  • Mål Åpen: 42 x 62 x 102 cm
  • Mål Brettet: 42 x 62 x 30 cm
  • Vekt: 4,7 kg
  • Garanti: 5 år

Her får du en pålitelig, stilfull og praktisk løsning for dine transportbehov. Enten det er til daglig bruk, shopping, eller reiser, gir denne trillebagen deg friheten til å flytte dine ting enkelt og effektivt.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 6,32 kg
Dimensjoner 62 × 42 × 102 cm

Omtaler