STOJO Pocket Cup sammenleggbar gjenbrukskopp

Produktnr: 31-287-H

En genial sammenleggbar gjenbrukskopp. Stojo Pocket passer perfekt til take-away kaffen! Rommer 3,5 dl

Fra: kr 229,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Gjenbrukskopp i «trekkspilldesign» fra Stojo. Klappes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke du kan putte i veska/jakkelomma når du er ferdig med kaffen. Dette er gjenbrukskoppen du faktisk bruker fordi den er så enkel å ha med seg. Finnes også i større størrelse med sugerør, STOJO Biggie

Stojo-produktene er laget av BPA-fri, resirkulerbar plast og silikon, og foldes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke. De sørger for mindre avfall, og gjenbrukskopper kan også gi rabatt på kaffebarer. Produkter fra Stojo kan brukes både i oppvaskmaskin og i mikrobølgeovn. Stojo Bowl kan også fint brukes i ovnen for å varme matrester.
Hvert år produseres ca en halv milliard engangskopper. Mange av disse resirkuleres ikke ettersom noen av de inneholder plast, derfor sparer du planeten for mye unødvendig plastavfall om du bytter til en gjenbrukskopp/bowl.

Hvorfor velge Stojo?
Stojo-produktene er alle kjente for sitt smarte design. I tillegg kan du trygt ha de med på tur uten å være redd for at de skal bli ødelagte siden de tåler en trøkk.

  • Praktisk
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Miljøvennlig
  • Vaskes i oppvaskmaskin
  • Lett å rengjøre

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,16 kg
Merke

STOJO

Farge

Dove, Mint, Rose

Omtaler