Concept Zero Bakeark

Produktnr: 31-903

Concept Zero bakeark silikon har som mål å erstatte engangsbakepapir. Bakearket har de samme egenskapene som vanlig bakeark, i tillegg til at de er gjenbrukbare og kan brukes mange ganger. Med en non-stick funksjon, blir det svært enkelt å rengjøre bakepapiret. Det inneholder verken BPA eller BPS og kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen.

kr 219,-

14 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Bakearket er laget av mattrygg platinumsilikon og er egnet for alle typer mat. Bakearket kan brukes i temperaturer på opp til 220°C. Produktet måler 30 x 40 cm.

Concept Zero bakearket rengjøres enkelt for hånd med varmt vann og såpe. Det kan også vaskes i oppvaskmaskin. Etter bruk rulles bakepapiret sammen slik at det tar opp minimalt med plass. Brukervennlig og gjenbrukbart.

Estimert utslipp: 0,39 kg CO2 per enhet.

Om Concept Zero

Oslo-baserte Concept Zero lager produkter som er ment for å kunne bli gjenbrukt eller å fylles på. Ved å jobbe med utvalgte materialer og en verifisert produksjonslinje helt ned til råmaterialene innbyr de til et selektivt forbruk.

Felles for alle produkter er at de skal bidra til reduksjon av unødvendig avfall i våre hjem. Selskapet tør å prate høyt om det mange andre kommersielle aktører unngår, nemlig å oppfordre til bevisst og redusert forbruk.

Ikke kjøp produktet med mindre du trenger det, er Concept Zeros ærlige budskap.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,109 kg
Merke

Concept Zero

Omtaler