Vitility Forstørrelsesglass – klassisk

Produktnr: 20-393

Praktisk forstørrelsesglass fra Vitility med klassisk utforming.

kr 579,-

23 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Du liker å lese avisen hver morgen. Men du kan også like å lese en bok i timevis. I det siste har du begynt å legge merke til at du har flere og flere problemer med å lese små bokstaver. Som et resultat kan du ikke lenger lese så mye, og du kan ikke lenger nyte det. VITILITY har forstørrelsesglasset Classic for dette. Forstørrelsesglasset har en klassisk rund form. Forstørrelsesglasset har også et stort rundt glass og inneholder i det store runde glasset et mindre rundt glass. Det store glasset forstørrer 2x og det lille glasset forstørrer 6x.

Det lille runde glasset gjør det enkelt å lese selv de minste bokstavene. Men noen ganger er det ikke på grunn av små bokstaver at du ikke kan lese noe. Noen ganger er det ikke nok lys å lese. Derfor har forstørrelsesglasset også et lys. Lyset gjør det lettere å se bokstavene, noe som gjør det enda enklere å lese bokstavene. Takket være forstørrelsesglassklassikeren kan du glede deg over å lese igjen.

Forstørr 2x og 6x

Forstørrelsesglasset består av et stort rundt glass med et lite rundt glass i. Det store glasset forstørrer 2x og det lille glasset forstørrer 6x. Fordi det lille glasset forstørres 6 ganger, er det lettere å lese små bokstaver. Dette lar deg lese avisen eller en bok uten for mye anstrengelse. Fordi det krever mindre innsats, kan du glede deg over å lese mer, og du kan også lese lenger før du blir sliten.

Inkluderer lys for bedre synlighet

Noen ganger er problemet ikke at bokstavene er for små, men at det er for lite lys. Derfor har det klassiske forstørrelsesglasset et lys. Lyset lar deg se bokstavene bedre, slik at du kan lese teksten enda mer nøyaktig.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,29 kg
Merke

Vitility

Omtaler