Vitility Ergonomisk Pillebrettåpner

Produktnr: 20-344

Enkel fjerning av piller fra blisterpakninger med kun én hånd.

✔️ Gjør det lettere å ta piller
✔️ Samlebrett for piller
✔️ Ideell for personer med lite håndstyrke

kr 89,-

17 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Vitility Ergonomisk Pillebrettåpner er et praktisk verktøy som gjør det enkelt å fjerne piller fra blisterpakninger. Med sin enkle mekanisme kan pillebrettåpneren brukes med kun én hånd. Du plasserer blisterpakningen med pillen over hullet og trykker ned lokket. Pillen blir da presset ut og faller ned i en beholder. For å hente ut pillen, skyver du bare lokket til side. Dette reduserer behovet for håndstyrke og fingerferdighet, noe som gjør det ideelt for personer med begrenset mobilitet i hendene.

Hvem passer pillebrettåpneren for?

Denne ergonomiske pillebrettåpneren er perfekt for eldre, personer med leddgikt, eller de som har redusert styrke i hendene. Den er også ideell for alle som ønsker en enklere måte å administrere medisiner på. Produktet er brukervennlig og krever minimal innsats, noe som gjør det tilgjengelig for personer i alle aldre.

Annen relevant informasjon

Pillebrettåpneren fra Vitility er ikke bare praktisk, men også svært effektiv. Den sparer tid og gjør det enklere å få tilgang til medisiner uten frustrasjon. Denne pillebrettåpneren kan også bidra til å redusere risikoen for å miste piller under fjerning fra blisterpakninger, takket være det integrerte samlebrettet. Den er laget av holdbare materialer som sikrer lang levetid og pålitelighet.

Produktspesifikasjoner

  • Lengde: 25 cm
  • Bredde: 27 cm
  • Høyde: 3 cm
  • Vekt: Lett og håndterbar
  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Enkel å rengjøre: Ja

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Dimensjoner 25 × 27 × 3 cm
Merke

Vitility

Omtaler