Vitility Dusjmatte

Produktnr: 20-315

«Suger seg godt fast på gulvet selv på meget glatte fliser og er behagelig å gå på selv med vonde føtter.» – Rune

Vitility Dusjmatte er designet for å forhindre at man sklir i dusjen, ved hjelp av sugekopper og en strukturert overflate.

  • Forhindrer risikoen for at du sklir på vei ut og inn av dusjen
  • Undersiden har sugekopper slik at den ligger stabilt i dusjen
  • Passer perfekt til dusjen, med sin kvadratiske og kompakte størrelse
kr 379,-

7 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra sikkerhet i dusjen

Vitility Dusjmatte er designet for å gi bedre grep og ekstra sikkerhet når du bruker dusjen. Den strukturerte overflaten bidrar til å forhindre skliulykker ved å gi et solid fotfeste, selv når gulvet er vått.

Pålitelig sugekopper

Med sugekopper under matten kan du være trygg på at den holder seg sikkert på plass under bruk. Dette forhindrer glidning eller bevegelse av matten, noe som gir ekstra stabilitet og sikkerhet mens du dusjer.

Universell passform og brukervennlighet

Den kvadratiske og kompakte størrelsen gjør denne dusjmatten til et ideelt valg for de alle fleste dusjer eller bad. Den er også enkel å rengjøre og vedlikeholde for langvarig bruk.

Ideell for alle brukere

Vitility Dusjmatte er egnet for alle som ønsker ekstra sikkerheten og komforten i dusjen. Enten du har problemer med å stå stabilt, har følsomme føtter eller bare ønsker ekstra trygghet, vil denne dusjmatten være et verdifullt tillegg til ditt baderom.

Med sin pålitelige ytelse og brukervennlige design, gir Vitility Dusjmatte deg den ekstra tryggheten du trenger for å nyte en avslappende dusjopplevelse uten å bekymre deg for å skli eller gli.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Vitility

Omtaler