Beurer HM 22 Innendørs hygrometer og termometer

Produktnr: 21-134

Optimaliser inneklimaet med Beurer HM 22. Nøyaktig måling av temperatur og luftfuktighet. Enkel avlesning og praktisk design.

✔️ Presis temperatur og luftfuktighetsmåling.
✔️ Stor skjerm, timerfunksjon og fleksibel plassering.

kr 379,-

10 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Oppdag presisjon og brukervennlighet med Beurer HM 22, et digitalt innetermometer laget for å gi deg nøyaktig informasjon om inneklimaet. Dette praktiske produktet kombinerer funksjonalitet og enkelhet, noe som gjør det til et essensielt tillegg til hjemmet.

Egenskaper og fordeler

  • Stor og klar skjerm: Enkel avlesning av temperatur, relativ luftfuktighet, dato og klokkeslett.
  • Omfattende måleområde: Temperaturintervall fra -10 til +50 °C og luftfuktighetsintervall fra 20 til 95 prosent
  • Praktisk timerfunksjon: Ideell for individuelle korttidsmålinger, gir deg kontroll over inneklimaet.
  • Fleksible plasseringsmuligheter: Kan enkelt henges på veggen eller stilles på et bord, takket være den innfellbare foten og kroken for veggfeste.
  • Batteridrevet: Inkluderer 2 x AAA/LR03-batterier for umiddelbar bruk.

Beurer HM 22 skiller seg ut med sin presise måling og allsidighet. Termometeret er ikke bare et måleverktøy; det er en investering i hjemmets velvære. Den tydelige skjermen og timerfunksjonen sørger for at du alltid har tilgang til viktig informasjon for å opprettholde et sunt og behagelig inneklima.

Beurer HM 22 er perfekt for alle som verdsetter et sunt inneklima. Enten du er en helsebevisst familie, en student i en lite hybel, eller en arbeidsgiver som ønsker å optimalisere arbeidsmiljøet, er dette termometeret designet for å møte dine behov.

Vedlikeholdsinstruksjoner

Beurer HM 22 krever minimalt med vedlikehold. Rengjør enheten med en tørr klut ved behov. Unngå eksponering for ekstreme temperaturer og fuktighet for å bevare produktets levetid og nøyaktighet.

Ekstra Informasjon

  • Enkel og intuitiv brukergrensesnitt.
  • Et must-have for å overvåke og forbedre inneklimaet.

Oppgrader hjemmet ditt med Beurer HM 22, og ta kontroll over inneklimaet på en måte som er enkel, nøyaktig og pålitelig.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,135 kg
Dimensjoner 11,8 × 11,4 × 5,2 cm
Merke

Beurer

Garanti

3 år

Omtaler