Beurer EM 55 TENS/EMS for menstruasjonssmerter

Produktnr: 21-115

Opplev lindring fra menstruasjonssmerter med EM 55 Menstrual Relax+. Effektiv, diskret TENS og varmebehandling.

✔️ Kombinerer TENS og varme for smertelindring
✔️ Diskret og behagelig design
✔️ Kan brukes hjemme og på farten

kr 1 199,-

4 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Opplev lindring fra menstruasjonssmerter og ubehag knyttet til endometriose med EM 55 Menstrual Relax+. Denne innovative løsningen kombinerer TENS-teknologi (transkutan elektrisk nervestimulering) med en behagelig varmefunksjon for å tilby deg den støtten du trenger, akkurat når du trenger det.

Hovedfunksjoner og fordeler

  • Effektiv smertelindring: Med 15 justerbare TENS intensitetsnivåer, tilbyr EM 55 effektiv lindring mot menstruasjonssmerter og smerter forårsaket av endometriose.
  • Avslappende varme: En valgfri varmefunksjon (43°C) som fremmer ytterligere avslapning under TENS-behandlingen. TENS og varme-programmene kan brukes separat for behandling nøyaktig som du ønsker.
  • Fleksibel og diskret: Det myke og fleksible designet sikrer at enheten omslutter din kroppsform og er dermed ekstremt diskret. Den kan lett bæres under klær og brukes også når du er på farten.

EM 55 Menstrual Relax+ skiller seg ut med sin beviste effektivitet, kombinasjonen av TENS og varme for smertelindring, og dens fleksibilitet og diskresjon i bruk. Effektiviteten er verifisert gjennom en brukerstudie med 59 kvinner, der 96% ville anbefale produktet videre.

Hvem passer EM 50 for?

EM 55 Menstrual Relax+ er designet for kvinner som søker en effektiv, medikamentfri løsning for lindring av menstruasjonssmerter og smerter forårsaket av endometriose. Den passer perfekt for deg som verdsetter komfort og diskresjon i hverdagen.

Vedlikeholdsinstruksjoner

Inkluderer oppladbart batteri og USB-kabel for enkel lading. Apparatet og de selvklebende gelputene er gjenbrukbare, noe som sikrer langvarig bruk. Les alltid bruksanvisningen nøye for riktig vedlikehold og bruk.

Ekstra Informasjon

  • 1 varmeprogram (43°C), 15 TENS intensitetsnivåer
  • Varme og TENS kan velges separat
  • LED-display for innstilt funksjon
  • Opptil 6 bruk per batteriladning (6 x 20 min)
  • Indikator viser når batterinivået er lavt
  • Automatisk av og sikkerhetsavstengningsfunksjon
  • Inkludert 4 selvklebende gelputer og oppbevaringspose

Med EM 55 Menstrual Relax+ kan du ta kontroll over din menstruasjonssmerte og nyte hverdagen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,082 kg
Dimensjoner 23,5 × 11,5 × 2 cm
Merke

Beurer

Garanti

5 år

Omtaler