Beurer BM 96 Blodtrykkmåler med EKG og Bluetooth

Produktnr: 21-107

BM 96 Cardio blodtrykksmåler med EKG-funksjon for nøyaktig hjerterytme og blodtrykksovervåkning.

✔️ 1-kanals EKG-enhet for registrering av hjerterytme
✔️ Avansert deteksjon av arytmier: Oppdager atrieflimmer for forebygging av hjerneslag
✔️ Hvileindikator* for presise måleresultater

kr 1 849,-

4 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Beurer BM 96 Cardio kombinerer presis blodtrykksmåling og hjerteovervåking i ett enhetlig apparat. Utstyrt med en 1-kanals EKG-enhet, tilbyr blodtrykksmåleren ikke bare standard målinger, men også innsikt i hjertets rytme og eventuelle avvik fra normale EKG-verdier.

Hovedfunksjoner og fordeler

  • 2-i-1 kombinasjonsenhet: Måler blodtrykk samtidig som den registrerer hjerteets rytme, gir informasjon om gjennomsnittlig pulsverdi og eventuelle avvik fra et normalt EKG.
  • Forebyggende: Avansert deteksjon av arytmier identifiserer og varsler om mulige hjertearytmier og atrieflimmer (AFib) for å forebygge slag.
  • Omfattende måling: Den patenerte* hvileindikatoren sikrer at målingene tas under fysiske og mentale hvileforhold for nøyaktige og sammenlignbare resultater. *Patent EP 1 673 009

BM 96 Cardio skiller seg ut med sin innovative kombinasjon av blodtrykksmåling og EKG-funksjonalitet i ett apparat, noe som gir en helhetlig oversikt over din kardiovaskulære helse. Produktet er ideelt for voksne av alle aldre som ønsker å holde et øye med både blodtrykket og hjertehelsen, spesielt de med en historie eller risiko for hjertearytmier.

Vedlikeholdsinstruksjoner

For å sikre langvarig og nøyaktig bruk, følg vedlikeholdsinstruksjonene nøye, inkludert forsiktig rengjøring av EKG-stav og regelmessig sjekk av batterier.

Ekstra Informasjon

  • Inkluderer en praktisk EKG-stav for enkel lagring.
  • Tre forskjellige målemetoder for fleksibilitet.
  • «Scan & Save» – Din digitale blodtrykksdagbok via «beurer HealthManager Pro»-appen, selv uten Bluetooth®.
  • Risikoindikator for klassifisering av måleresultater.
  • Lettlest XL-skjerm og enkel betjening.

BM 96 Cardio er mer enn bare en blodtrykksmåler; det er en helhetlig helseovervåkingsenhet som gir deg fred i sinnet ved å holde deg informert om din kardiovaskulære tilstand.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,1 kg
Dimensjoner 120 × 144 × 53 cm
Merke

Beurer

Garanti

5 år

Omtaler