Sunrise Medical Utforingsputer til Nova 20/30, Skifergrå

Produktnr: 12785512

Sunrise Medical utforingsputer reduserer setebredden på Nova 20/30 med 8 cm for bedre tilpasning.

✔️ Reduserer setebredden med opptil 8 cm
✔️ Gir ekstra komfort og støtte
✔️ Enkel montering, passer perfekt i Nova 20/30

kr 1 998,-

1 på nettlager / Kalbakken, Oslo

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Sunrise Medical utforingsputer er designet for brukere som har behov for en smalere setebredde i sin Nova 20 eller Nova 30 stol. Putene er 4 cm brede og kommer som et sett på to, noe som gir en total reduksjon av setebredden med opptil 8 cm. Dette gir en tettere og mer omsluttende sitteopplevelse, noe som kan være spesielt nyttig for mindre brukere eller de som ønsker ekstra støtte rundt hoftene og midjen.

Utforingsputene er laget av slitesterkt skifergrått stoff som matcher stolen, og de er enkle å montere. De sikrer bedre ergonomi og komfort, samtidig som de gir en fleksibel løsning for å tilpasse stolen etter individuelle behov. Dette gjør stolen mer brukervennlig for personer som ønsker ekstra støtte uten å gå på kompromiss med komforten.

Hvem passer utforingsputene for?

Putene passer for brukere av Nova 20 og Nova 30 som opplever at setebredden på stolen er for bred, og som trenger en strammere og mer ergonomisk sittestilling. De er ideelle for mindre brukere eller personer som ønsker ekstra sidestøtte. Utforingsputene er også praktiske i hjem der stolen brukes av flere personer med ulike behov.

Annen relevant informasjon

Settet består av to puter som reduserer setebredden med opptil 8 cm totalt. Putene er enkle å montere og demontere etter behov, og krever minimalt med vedlikehold. Stoffet i skifergrå farge er holdbart og lett å rengjøre, noe som gjør putene til et praktisk tilbehør til din Nova-stol.

Utforingsputene gir ikke bare en bedre sitteopplevelse, men de bidrar også til å forbedre stabiliteten i stolen ved å gi ekstra sidestøtte. Dette er et fleksibelt tilbehør som kan forbedre hverdagen for brukere som har behov for mer tilpasset sittekomfort.

Produktspesifikasjoner:

  • Bredde: 4 cm per pute, totalt 8 cm reduksjon
  • Materiale: Stoff i skifergrått
  • Kompatibilitet: Passer Nova 20 og Nova 30
  • Funksjon: Reduserer setebredden, gir ekstra støtte
  • Montering: Enkel montering og vedlikehold
  • Bruksområde: Tilpasset setebredde for bedre ergonomi og komfort

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Merke

Sunrise Medical

Omtaler

Du liker kanskje også…