Sunrise Medical Bord til Nova 20/Nova 30, Stort finèr

Produktnr: 12738101

Sunrise Medical bord for Nova 20/Nova 30 gir enkel tilgang til eiendeler med svingbart design for komfort.

✔️ Stort bord for praktisk oppbevaring av eiendeler
✔️ Holder seg vannrett uansett stolenes posisjon
✔️ Svinges til siden for enkel inn- og utstigning

kr 3 698,-

1 på nettlager / Kalbakken, Oslo

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Sunrise Medical bord til Nova 20 og Nova 30 er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker enkel tilgang til eiendeler mens du sitter komfortabelt. Dette store bordet, laget av solid finèr, måler 43,5 cm i bredden og 33,5 cm i dybden, noe som gir rikelig plass til å oppbevare alt fra kaffekopper og magasiner til telefoner og fjernkontroller. Bordet monteres sikkert på stolens sokkel, og en av de beste funksjonene er at det holder seg vannrett uansett hvilken posisjon stolen er i, slik at du alltid har en stabil overflate.

Bordet kan svinges til siden når det ikke er i bruk, noe som gjør det lett for brukeren å komme inn og ut av stolen uten hindring. Dette gjør det praktisk for daglig bruk, og gir ekstra funksjonalitet til din Nova-stol, slik at du kan ha dine viktigste eiendeler lett tilgjengelig.

Hvem passer bordet for?

Dette bordet er ideelt for alle som bruker Nova 20 eller Nova 30 stoler, spesielt de som tilbringer mye tid i stolen og ønsker en praktisk overflate for oppbevaring av eiendeler. Det er perfekt for både eldre mennesker og de med begrenset mobilitet, da det fjerner behovet for å strekke seg etter ting som kaffekopper eller fjernkontroller. Bordet gir komfort, brukervennlighet og en mer selvstendig opplevelse for brukerne av Nova-stoler.

Annen relevant informasjon

Bordet er enkelt å montere og krever minimalt med vedlikehold. Det svingbare designet gir fleksibilitet når du trenger det, uten å forstyrre komforten eller funksjonaliteten til stolen. Overflaten er enkel å rengjøre med en fuktig klut, noe som sikrer at bordet holder seg pent og funksjonelt i lang tid. Dette tilbehøret gir stolen din et ekstra lag av funksjonalitet, slik at du kan nyte hverdagen med alt du trenger innen rekkevidde.

Produktspesifikasjoner:

  • Bordstørrelse: 43,5 cm (bredde) x 33,5 cm (dybde)
  • Materiale: Finèr
  • Montering: Festet til stolens sokkel
  • Funksjoner: Holder seg vannrett, svingbart for enkel inn- og utstigning
  • Vedlikehold: Enkel rengjøring med fuktig klut
  • Kompatibilitet: Passer til Nova 20 og Nova 30 stoler

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg

Omtaler

Du liker kanskje også…