Mabs beskyttelse av skjev lilletå, 1 stk

Produktnr: 12-558

Beskytt din skjeve lilletå med myk gelkappe som avlaster trykk og lindrer smerte.

✔️ Myk og komfortabel gel
✔️ Trykkavlastende effekt
✔️ Forebygger hard hud

kr 119,-

3 på nettlager / Kalbakken

4 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Mabs Beskyttelse av Skjev Lilletå er designet for å gi effektiv lindring til personer som sliter med bunionette, også kjent som skjev lilletå. Denne beskyttelsen er laget av 100% myk gelé som omslutter lilletåen, og gir en naturlig og behagelig støtte. Produktet fungerer ved å avlaste trykket på lilletåen, noe som reduserer smerte og ubehag. Den myke geléen bidrar også til å forebygge dannelsen av hard hud ved å tilføre fuktighet, noe som er spesielt viktig for de som ofte opplever friksjon og press mot lilletåen.

Denne beskyttelsen er enkel å bruke og sitter godt på plass hele dagen. Den gir umiddelbar komfort, slik at du kan fortsette hverdagen uten bekymringer. Med lang erfaring innen støtteprodukter, leverer Mabs kvalitet som du kan stole på.

Hvem passer produktet for?

Mabs Beskyttelse av Skjev Lilletå passer for alle som opplever smerte eller ubehag i forbindelse med bunionette, eller skjev lilletå. Produktet er ideelt for personer som tilbringer mye tid på føttene, som opplever at skotøyet gnisser mot lilletåen, eller som ønsker å forebygge forverring av tilstanden. Det er også et godt alternativ for de som ønsker en diskret løsning som kan brukes under sko uten å være synlig eller ubehagelig.

Annen relevant informasjon

Tåbeskytteren er laget av en høykvalitets gelé som består av 90% mineralsk mineralolje, noe som gjør den både myk og holdbar. Den kan enkelt rengjøres med lunkent vann og såpe, slik at den alltid er klar til bruk. Mabs Beskyttelse av Skjev Lilletå er et lite, men svært effektivt produkt som kan gjøre en stor forskjell i din daglige komfort. Det følger med en brukerveiledning som gir instruksjoner om hvordan du bruker produktet på best mulig måte.

Produktspesifikasjoner

  • Materiale: 100% myk gelé
  • Innhold: 1 stk
  • Bruksområde: Skjev lilletå (bunionette)
  • Funksjon: Trykkavlastning, smertereduksjon, fuktighetsgivende
  • Vedlikehold: Håndvaskes med lunkent vann og såpe
  • Passform: Universell størrelse, tilpasser seg lilletåen naturlig

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Mabs

Omtaler