Vitility Hengende Lupe med Lys 1,5x og 4x

Produktnr: 20-365

«Ble kjøpt som morsdagspresang til svigermor på 86. Hun har brukt den til strikking og lesing og skryter av hvor praktisk den er!» – Eileen Marie

Praktisk hengende lupe med innebygget lys for håndarbeid og lesing.

✔️ Mobilt design for enkel bruk
✔️ Dobbel forstørrelse (1,5x og 4x)
✔️ Innebygget lys for forbedret synlighet

kr 489,-

13 på nettlager / Kalbakken

4 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Vitility Hengende Lupe med Lys er den perfekte løsningen for deg som ønsker å forstørre detaljer uten å måtte bruke hendene. Med en praktisk snor kan du henge lupen rundt halsen, noe som gjør den ideell for oppgaver som krever nøyaktighet, som håndarbeid, lesing av små skrift, eller modellbygging. Den dobbelte forstørrelsen på 1,5x og 4x gir deg fleksibiliteten til å velge riktig forstørrelse for ulike oppgaver, mens det innebygde lyset sørger for at du alltid har godt lys, uansett hvor du er.

Lupen er spesielt nyttig for de som har nedsatt syn eller de som jobber med små detaljer, da den gir klar og tydelig forstørrelse. Med en diameter på 10 cm dekker den et bredt område, noe som gjør arbeidet mer effektivt og mindre anstrengende. Lyset drives av tre AAA-batterier (ikke inkludert), som gir en jevn og god belysning.

Hvem passer Vitility hengende lupe for?

Vitility Hengende Lupe med Lys er et utmerket valg for eldre personer som trenger hjelp til å lese liten skrift eller utføre presisjonsoppgaver som strikking, broderi, eller annen hobbyvirksomhet. Den er også ideell for håndverkere, modellbyggere og andre som ofte jobber med små detaljer. Lupen passer perfekt for alle som ønsker å kunne jobbe med hendene fri og samtidig ha god belysning og forstørrelse tilgjengelig.

Annen relevant informasjon

Lupen er laget av slitesterkt plastmateriale (PC, ABS), som sikrer lang levetid og enkel vedlikehold. Den er lett å transportere, og med sin kompakte størrelse kan den enkelt tas med i vesken eller oppbevares i en skuff. Denne hendige enheten gjør det enkelt å jobbe i alle typer lysforhold, enten du er hjemme, på kontoret, eller til og med ute på reise.

Produktspesifikasjoner

  • Forstørrelse: 1,5x og 4x
  • Diameter: 10,2 cm
  • Materiale: PC, ABS plast
  • Innebygget lys: Ja
  • Batteritype: AAA-batterier (3 stk., ikke inkludert)
  • Halsbånd: Justerbart for komfortabel bruk

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Vitility

Omtaler