Beurer FC 90 Anti-aging ansiktspleie med ion-teknologi

Produktnr: 20-574

Få glattere og friskere hud med Beurer FC 90 Anti-aging ansiktspleie. 4-i-1 løsning for effektiv hudpleie.

✔️ Reduserer synlige tegn på aldring med 4 effektive funksjoner.
✔️ Ion-teknologi for dyp penetrering av aktive ingredienser.
✔️ Stimulerer hudens sirkulasjon og elastisitet for en sunnere glød.

kr 1 699,-

3 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

4 funksjoner

Beurer FC 90 Anti-aging ansiktspleie tilbyr fire essensielle funksjoner som bidrar til å gi deg en sunn og ungdommelig hud. Disse inkluderer:

  1. Rensefunksjon: Ved å bruke ioneteknologi trenger rensende ingredienser dypt inn i huden for å løse opp urenheter og forbedre hudteksturen.
  2. Pleiefunksjon: Denne funksjonen bruker ioner til å levere anti-aldringsingredienser dypt inn i huden, noe som bidrar til å redusere synlige rynker og fine linjer.
  3. Varmefunksjon: Varmefunksjonen bidrar til å åpne porene og øke sirkulasjonen, noe som fører til en mykere og mer elastisk hud.
  4. Kuldefunksjon: Kuldefunksjonen stimulerer huden, reduserer hevelser og gir en forfriskende effekt, noe som bidrar til å gi deg et mer ungdommelig utseende.

Hvorfor man bør velge produktet?

Beurer FC 90 tilbyr en helhetlig tilnærming til hudpleie ved å kombinere ulike teknologier for å gi en jevnere og sunnere hud. Den dokumenterte effekten, kombinert med brukervennligheten, gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å bekjempe synlige tegn på aldring.

Hvem passer produktet for?

Beurer FC 90 passer for alle som ønsker å opprettholde eller forbedre hudens tilstand. Det er spesielt egnet for de som opplever aldringstegn som rynker, ujevn tekstur eller tørrhet, og de som søker en enkel og effektiv løsning for hjemmebasert hudpleie.

Testet effektivitet

Beurer FC 90 Anti-aging ansiktspleie har gjennomgått omfattende testing for å bekrefte sin effektivitet og sikkerhet. Produktet ble grundig evaluert av et uavhengig dermatologisk institutt, ProDerm i Hamburg. I løpet av en fire ukers felttest deltok 66 kvinner, og resultatene var imponerende. Over 80% av deltakerne rapporterte om bedre absorpsjon av hudpleieprodukter, mens over 90% merket en forbedring i blodsrkulasjonen. Testen bekrefter at Beurer FC 90 gir pålitelige resultater og kan være en pålitelig del av din hudpleierutine.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,3 kg
Merke

Beurer

Garanti

3 år

Omtaler