moHA Grønnsakskutter

Produktnr: 27-176

Grønnsakskutteren kutter og hakker ingredienser til salat, tacotilbehør eller pommes frites. Perfekt for alle som ønsker å bruke kortere tid på å lage mat.

✔️ Tre utskiftbare skjæreblad
✔️ Enkel og sikker bruk

kr 399,-

14 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Møt moHAs grønnsakskutter som revolusjonerer måten du forbereder frukt og grønnsaker på. Med evnen til å kutte raskt og trygt, utstyrt med 3 utskiftbare skjæreblad, tilbyr denne kutteren en løsning for de alle fleste kutteoppgavene på kjøkkenet – fra perfekte pommes frites til pent kuttet frukt.

Egenskaper

  • Tre utskiftbare skjæreblad: Kommer med størrelser på 0.6 x 0.6 cm for ideelle pommes frites, 0.9 x 0.9 cm for større pommes frites eller grønnsaksstenger, og en seksjonskutter for effektiv deling av poteter og sitrusfrukter.
  • Enkel og sikker bruk: Legg enkelt matvaren på grillen, og press den gjennom de skarpe bladene ved hjelp av skyveren, for et perfekt resultat.
  • Effektivitet: Spar tid på kjøkkenet med raske, enkle og sikre kutt.

Produktet skiller seg ut med sin enkelhet, effektivitet og sikkerhet. Den intuitive bruken, sammen med de skarpe og presise kuttene, gjør dette til et must-have verktøy for de aller fleste kjøkken.

Perfekt for de som har en travel hverdag og som verdsetter tidsbesparelse og sikkerhet, så vel som for gastronomi-entusiaster som ønsker presisjon i deres kulinariske kreasjoner.

Vedlikeholdsinstruksjoner

Skyll skjærebladene og skyveren under rennende vann etter bruk. For en grundigere rengjøring, så kan du også fjerne skjærebladene og vaske de separat.

Tilleggsinformasjon

  • Kompakt design for enkel oppbevaring
  • Ideell gave til alle som elsker å lage mat
  • Fremmer et sunt kosthold ved å forenkle forberedelsen av frukt og grønnsaker

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 17 × 13 × 10,5 cm
Merke

moHA

Garanti

5 år

Omtaler