moHA AGLIO 2-i-1 hvitløkspresse og -hakker

Produktnr: 27-177

Oppdag AGLIO, den innovative hvitløkpressen og -hakken som forenkler matlagingen med ergonomisk design og enkel rengjøring.

✔️ To-i-én funksjonalitet: Press eller hakk hvitløk enkelt.
✔️ Enkel rengjøring: Inkluderer rengjøringskam, oppvaskmaskinsikker.

 

kr 399,-

15 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Oppdag AGLIO, det revolusjonerende kjøkkenredskapet som endrer måten du jobber med hvitløk på. Enten du foretrekker hvitløken presset eller skivet, så dekker AGLIO dine behov med sine to unike funksjoner.

Funksjoner og fordeler

  • To-i-én design: AGLIO er utstyrt med to separate kammer, ett for å presse hvitløken og ett for å skjære den i tynne skiver. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse hvitløken etter rettens behov.
  • Skallutkastingsfunksjon: Innebygd skallutkaster gjør det enkelt å fjerne hvitløksskall, noe som sparer tid og minimerer gris.
  • Rengjøringskam: En praktisk rengjøringskam følger med, slik at du enkelt kan fjerne hvitløksrester fra enheten, noe som gjør rengjøringen enkel.
  • Ergonomiske håndtak: Utformet med brukervennlighet i tankene, de ergonomiske håndtakene sikrer et behagelig grep og enkel bruk uten anstrengelse.

AGLIO passer perfekt for alle som elsker å lage mat, fra den lidenskapelige hjemmekokken til den profesjonelle kokken som verdsetter tidseffektivitet og fleksibilitet i matlagingen.

Vedlikeholdsinstruksjoner

Rengjør enheten med den medfølgende rengjøringskammen og skyll under vann. AGLIO er også trygg for oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen enda enklere.

Tilleggsinformasjon

  • Lett å oppbevare takket være sin kompakte størrelse.
  • Laget av holdbare materialer designet for langvarig bruk.

 

Med AGLIO, er det å forberede hvitløk ikke bare enkelt, men en fryd. La AGLIO bli din pålitelige partner på kjøkkenet og gjør matlagingen enklere og mer fornøyelig.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 16 × 4 × 5 cm
Merke

moHA

Garanti

5 år

Omtaler