Leifheit nuppefjerner

Produktnr: 45-000

Fjerner lo og nupper enkelt for et friskt utseende på plaggene dine.

✔️ Batteridrevet for praktisk bruk
✔️ Justerbar beskyttelseshette for forskjellige stoff
✔️ Effektiv fjerning av lo og nupper uten problemer

kr 299,-

10 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Leifheit nuppefjerner er utstyrt med skarpe kniver i rustfritt stål som effektivt fjerner lo, nupper og knuter fra klærne dine. Den justerbare beskyttelseshetten har tre nivåer, slik at den passer til forskjellige typer stoff. En avtakbar transparent lo-beholder gjør det enkelt å tømme og rengjøre enheten, mens den inkluderte rengjøringsbørsten sikrer vedlikehold.

Hvorfor man bør velge Leifheit nuppefjerner

Nuppefjerneren fra Leifheit tilbyr en praktisk og effektiv fjerning av lo og nupper, og gir klærne dine et nytt friskt utseende. Med batteridrift og justerbar beskyttelseshette er den allsidig og brukervennlig, egnet for ulike typer stoffer.

Hvem passer Leifheit nuppefjerner for?

Leifheit nuppefjerner er ideell for alle som ønsker å holde klærne sine fri for lo og nupper, uansett stofftype. Enten du er hjemme eller på farten, gir denne nuppefjerneren praktisk fjerning av uønskede fibre for et velstelt utseende.

Annen relevant informasjon

Med målene 11 x 8 x 19 cm og en vekt på 240 g med batterier, er denne nuppefjerneren kompakt og lett å håndtere. Den leveres med alt du trenger for å komme i gang, inkludert rengjøringsbørste og batterier.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Leifheit

Omtaler