Ecoegg vaskeegg inkl. mineralpellets til 70 vask – fresh linen

Produktnr: 31-280

Erstatter vanlig vaskemiddel og holder til ca. 70 vask. Inneholder ingen sterke kjemikalier.

kr 239,-

5 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Med Ecoegg vaskeegg vasker du klærne dine både rimeligere og mer skånsomt enn med vanlig vaskepulver, uten å ofre vaskekraft. Istedenfor sterke kjemikalier inneholder vaskeegget to typer mineralkuler som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene. Egget er enkelt å bruke: Legg i maskinen og vask i vei!

Vaskeegget kan brukes på både farget og hvit vask, samt brukes på alle stoff som tåler vask, inklusiv ull. For skjøre plagg anbefales det å bruke vaskepose.

Vaskeegget kan brukes opp til 60 grader. Vasker du over 60 grader, brukes pelletene fortere opp.

Slik fungerer det

Ecoegg anbefaler å rengjøre maskinen med en ecoegg Detox-tablett slik at rester fra tidligere brukte vaskemidler eller tøymykner blir renset bort før du tar vaskegget i bruk.

Så er det bare å åpne vaskeegget og fylle den største halvdelen av egget med to typer mineralpellets (medfølger). Lukk egget ditt slik at det «klikker» og legg det i vaskemaskinen, oppå tøyet.

Mineralpelletsene jobber i vannet for effektivt å fjerne smuss fra klesfibrene og myke opp klærne, slik at tøyet blir rent og friskt uten å bruk av skadelige vaskemidler. Mineralpellets i ecoegg vaskeegg er perfekt for personer med sensitiv hud, de er i tillegg ikke-biologiske og inneholder ikke petrokjemikalier, enzymer, blekemidler, fosfater, parabener, SLS / SLES, palmeolje eller mikroplast. Husk at du må bytte ut mineralpellets etter ca. 2 måneders bruk (dette vil avhenge av om du har valg 70 eller 50 vask, hvor ofte du vasker og maskinvaskesyklus.)

Fordeler

Ecoegg Vaskeegg ble opprinnelig utviklet for personer med sensitiv hud. Det har blitt testet dermatologisk på mennesker med sensitiv hud og fått resultatet «utmerket.» Mineralpellets inneholder ingen skadelige kjemikalier.

Ecoegg Vaskeegg hjelper deg med å redusere bruk av plast. Når du har brukt vaskeegget ditt i ca. 70 vask, kan du kjøpe refill til vaskeegget, som lar deg bruke egget om og om igjen.

Hvis du bytter fra flytende vaskemiddel og tøymykner til et vaskeegg, kan du spare opptil 40* flasker plast hvert år. (* Basert på 7 vasker i uken og 18 vaskeflasker.) Ecoegg har blitt tildelt Good Housekeeping Institute’s «Getting Greener» i forbindelse med sin innsats for bærekraft og reduksjon av plast.

Ecoegg Vaskeegg er egnet for veganere, da produktet er laget helt uten testing av dyr.

Ecoegg vaskeegg er også egnet for håndvask. Bare legg egget i bløt i 5-10 minutter, og vask deretter som normalt. Vaskeegget bør helst ikke brukes over 60 grader.

Ecoegg vaskeegg er kostnadseffektivt. Ikke bare er vaskeegget snill mot huden din, den er også snill mot lommen din, og koster bare 2,4 per vask.

Ecoegg Vaskeegg har 10 års garanti.

 

Inneholder:

 

  • 5-15% anioniske overflateaktive stoffer.
  • 15-30% ikke-ioniske overflateaktive stoffer.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr.
  • Gir alvorlig øyeirritasjon.
  • VED KONTAKT MED ØYNENE, skyll forsiktig med vann i flere minutter.
  • Vask hendene og utsatt hud grundig etter håndtering.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

EcoEgg

Garanti

10 år

Omtaler

Du liker kanskje også…