Springyard Premium Metall skohorn, 79 cm

Produktnr: 31-493

Springyard Premium Metall skohorn på 79 cm gir deg stabilitet og beskyttelse for hælkappen. Med krombelagt finish og solid konstruksjon, er dette skohornet et pålitelig tilbehør.

  • Stabilt skohorn i metall
  • Beskytter hælen på skoene dine
  • Tykkelse: 1,8 mm
kr 189,-

50+ på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Stabilt skohorn i metall for enkel påkledning

Springyard Premium Metall skohorn på 79 cm er det perfekte tilbehøret for enkel påkledning og beskyttelse av dine sko. Med sin solide konstruksjon i metall og sjenerøse lengde på 79 cm, trenger du ikke lenger bøye deg unødvendig når du tar på deg skoene. Det krombelagte skohornet er ikke bare funksjonelt, det er også stilfullt og passer godt inn i garderoben.

Beskytter hælen på skoene dine

Med Springyard Premium Metall skohorn kan du være trygg på at skoene dine forblir i god stand. Skohornet er designet for å beskytte hælkappen mot unødig friksjon og slitasje, noe som bidrar til å forlenge levetiden til favorittskoene dine. Den solide konstruksjonen og tykkelsen på 1,8 mm gir ekstra holdbarhet og pålitelighet.

Ideell for alle skoentusiaster

Uansett om du er en skoentusiast som verdsetter kvalitet og funksjonalitet, eller bare ønsker en enklere måte å ta på deg skoene på, er Springyard Premium Metall skohorn det perfekte valget. Kundeanmeldelsene taler for seg selv, med høy ros for kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Springyard

Omtaler