OXO frukt og grønnsakskutter

Produktnr: 22-054

OXO frukt og grønnsakskutter gir rask og enkel kutting i én bevegelse, helt uten strøm.

  • Effektivt kutting av frukt og grønnsaker i én bevegelse.
  • Perfekt for salater, taco og grønnsaksgryter.
  • Anbefalt av Boligmag for kvalitet og brukervennlighet.
kr 439,-

33 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Effektiv og allsidig kutting

OXO frukt og grønnsakskutter er den ideelle løsningen for alle som ønsker rask og enkel kutting av frukt og grønnsaker. Det innovative designet lar deg plassere frukt eller grønnsaker på knivbladene i rustfritt stål og deretter trykke ned lokket for å få perfekt kuttete biter.

Perfekt til fredagstacoen og mye mer

OXO frukt og grønnsakskutter er det perfekte verktøyet for å lage et bredt utvalg av deilige matretter, inkludert strimlede poteter for pommes frites. Med denne kutteren kan du raskt og enkelt kutte frukt og grønnsaker i jevne biter, noe som gjør den ideell for å lage friske salater med sprø grønnsaker og søte fruktbiter. I tillegg er den perfekt for å forberede ingredienser til taco, hvor du kan skjære løk, paprika og tomater på null komma niks. Den er også ideell for å kutte grønnsaker til smakfulle grønnsaksgryter eller wokretter, og gir deg et praktisk og effektivt verktøy på kjøkkenet for å lage sunn og næringsrik mat på en enkel måte.

Anbefalt av Boligmag

Boligmag er et inspirasjonsmagasin dedikert til bolig, hjem og interiør. De nøye utvalgte produktanmeldelsene og testene på Boligmag sikrer at bare de beste produktene blir anbefalt til leserne. OXO frukt og grønnsakskutter har blitt spesielt fremhevet for sin høye kvalitet og brukervennlighet, noe som gjør den til et pålitelig valg for enhver kjøkkenentusiast. Les hele testen her.

Funksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Passer for: Kutte frukt og grønnsaker
  • Tåler oppvaskmaskin: Ja
  • Leveres med: Oppsamlingsboks for kuttede biter

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Oxo

Omtaler