Swereco Ergonomisk hårbårste

Produktnr: 21-007

Ergonomisk utformet hårbørste for skånsom børsting og komfortabel bruk.

✔️ Langt skaft for enkel rekkevidde
✔️ Grepsvennlig håndtak i myk plast
✔️ Skånsomme børstetagger

kr 198,-

15 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Swereco ergonomisk hårbørste er designet for å gi maksimal komfort og effektivitet. Det lange skaftet, som er 35,5 cm langt, har en bøyd fasong som følger hodets konturer. Dette gjør børstingen skånsom og behagelig. Den ergonomiske utformingen gir brukeren mulighet til å holde skaftet tett inntil kroppen, noe som gir bedre kontroll uten å miste kraft eller rekkevidde. Det grepsvennlige håndtaket i myk plast sikrer et godt og komfortabelt grep, selv ved lengre tids bruk. Børstens tagger er hvite og skånsomme mot hodebunnen, noe som reduserer risikoen for irritasjon.

Hvem passer Swereco Ergonomisk hårbårste for?

Hårbørsten passer perfekt for personer som har vanskeligheter med å løfte hånden høyere enn skulderen. Den er også ideell for eldre, personer med leddgikt, eller andre som opplever smerter eller ubehag ved bruk av tradisjonelle hårbørster. I tillegg er Swereco ergonomisk hårbørste et utmerket valg for alle som ønsker en komfortabel og effektiv hårbørste med ergonomisk design.

Annen relevant informasjon

Swereco ergonomisk hårbørste er mer enn bare et verktøy for å børste håret; den er en hjelpende hånd i hverdagen. Enten du har langt eller kort hår, tykt eller tynt, vil denne børsten gjøre det enklere å stelle håret. Den ergonomiske utformingen gjør at du kan børste håret ditt uten å belaste armer og skuldre unødig. Hårbørsten er også ideell å ta med på reise, da den er lett og enkel å håndtere.

Produktspesifikasjoner

  • Skaftmateriale: Plast
  • Håndtaksmateriale: Myk plast
  • Lengde: 35,5 cm
  • Børstetagger: Hvite og skånsomme

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Dimensjoner 35,5 cm
Merke

Swereco

Omtaler