Sammenleggbar krykke, svart, 1 stk

Produktnr: 11-002

Den sammenleggbare svarte krykken gir bekvem mobilitet med justerbar høyde og kompakt design.

  • Justerbar høyde fra 80-90 cm
  • Lett og kompakt sammenleggbar design
  • Maks brukervekt på 100 kg
kr 399,-

13 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Sammenleggbar krykke er en praktisk reisekrykke designet for bekvem mobilitet. Den er sammenleggbar, noe som gjør den ideell for personer som er på farten og trenger en pålitelig støtte.

Det sammenleggbare designet gjør det enkelt å transportere krykken og ta den med deg overalt. Enten du er på reise, på jobb eller på farten, kan du enkelt brette sammen krykken og ta den med deg i bilen, på bussen eller på flyet.

Med en sammenleggbar krykke kan du opprettholde din aktive livsstil. Den justerbare høyden gir personlig tilpasning, og det lette og kompakte designet gjør det enkelt å håndtere og oppbevare krykken når den ikke er i bruk.

Hvem passer Sammenleggbar krykke for?

Sammenleggbar krykke passer for alle som trenger ekstra støtte og mobilitet i hverdagen. Enten du er eldre, har midlertidig skade eller trenger støtte under rehabilitering, vil vår sammenleggbare krykke være et pålitelig og praktisk hjelpemiddel for deg.

Annen informasjon

Den sammenleggbare krykken er laget av holdbare materialer og har en justerbar høyde på 80-90 cm. Med en lengde på ca 60 cm når den er sammenlagt, er den enkel å oppbevare og transportere. Den er designet med brukerens komfort og sikkerhet i tankene, og den maksimale brukervekten på 100 kg gir ekstra trygghet.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg

Omtaler