Beurer BM 28 Blodtrykkmåler overarm

Produktnr: 21-103

Nøyaktig blodtrykksmåler med HSD for optimal måling.

✔️ Helautomatisk med HSD for nøyaktighet
✔️ Lagrer 30 målinger for 4 brukere

kr 619,-

5 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Oppdag den helautomatiske  blodtrykksmåleren Beurer BM 28 – pålitelig, nøyaktig og brukervennlig blodtrykksmåling for hjemmebruk. Med sin klinisk beviste nøyaktighet, store knapper, og et tydelig LCD-display, tilbyr Beurer BM 28 en enkel og komfortabel måling.

Funksjoner

  • Helautomatisk måling: på overarmen for din komfort.
  • Minne for 4 brukere: Lagrer automatisk 30 målinger per bruker, inkludert eksakt dato og tidspunkt.
  • Hemodynamisk stabilitetsdeteksjon (HSD): Sikrer nøyaktige målinger ved å indikere optimalt målingstidspunkt når kroppen er i hvilemodus.
  • Energibesparende: Auto-av funksjon og lavt batterinivå-indikator for lengre batterilevetid. Inkluderer 4 x AA/LR6-batterier.
  • Arytmi-deteksjon: Indikerer uregelmessigheter i hjerterytmen.

Beurer BM 28 skiller seg ut med sin innovative HSD-funksjon for optimal måletidspunkt, samt muligheten for å lagre målinger for opp til fire brukere. Dette gjør det til et ideelt valg for familier eller de som ønsker detaljert overvåkning av sin helse.

Perfekt for individuell eller familiebruk hjemme, spesielt for de som verdsetter nøyaktighet, brukervennlighet og detaljert helseovervåkning.

Vedlikehold

For optimal bruk, les og følg de medfølgende instruksjonene nøye. Rengjør enheten og mansjetten som anbefalt for å opprettholde apparatets nøyaktighet og hygiene.

Ekstra Info

  • Måleområde: Systolisk: 50–250 mm Hg, Diastolisk: 30–200 mm Hg, Puls: 40–180 slag/minutt.
  • Nøyaktighet: Systolisk/Diastolisk: ±3 mm Hg, Puls: ±5% av avlest verdi.
  • Mansjettstørrelse: Passer overarm omkrets fra 22 til 42 cm, sikrer nøyaktige målinger for et bredt spekter av brukere.

Beurer BM 28 er mer enn en blodtrykksmåler – det er en investering i din helse og velvære. Ta kontroll over din helse med nøyaktighet og brukervennlighet i dag.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 651 kg
Dimensjoner 16,2 × 12 × 8,7 cm
Merke

Beurer

Garanti

5 år

Omtaler