Beurer MG 330 Shiatsu Massasjesete, Grå

Produktnr: 21-154

Slapp helt av med MG 330 Shiatsu massasjesete. Dette stilfulle massasjesetet er utstyrt med avanserte funksjoner for å gi deg en personlig massasjeopplevelse.

  • 4-hodet massasjesystem, roterende i par
  • Justerbar intensitet og høyde på nakkeområdet
  • Universell passform for ulike seter og stoler
kr 4 499,-

4 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Avansert massasjeopplevelse

MG 330 Grey Shiatsu setetrekk tilbyr en avansert massasjeopplevelse med sitt 4-hodet massasjesystem, som roterer i par. Systemet etterligner håndsimulering i nakkeområdet, for en terapeutisk effekt.

Tilpasset komfort

Med to intensitetsnivåer og justerbar høyde på nakkeområdet kan du tilpasse massasjen etter dine behov og preferanser. Den ergonomiske skallformede seteenheten gir ekstra komfort under bruk.

Hvorfor Beurer MG 330 massasjesete er et godt alternativ

Massasjesete tilbyr en skreddersydd massasjeopplevelse hjemme eller på kontoret. Den kombinerer avansert teknologi med enkel betjening for å gi lindring av muskelspenninger og økt avslapning.

Hvem produktet passer for

Massasjesetet er ideelt for alle som søker etter en behagelig massasjeopplevelse og lindring av muskelspenninger. Enten du har en stillesittende livsstil, lider av muskelstivhet eller bare ønsker å slappe av etter en travel dag, vil MG 330 Shiatsu massasjesete være en verdifull investering.

 

Omtaler