TOPRO Taurus E Basaic elektrisk gåbord / prekestol

Produktnr: 814790

TOPRO Taurus E Basic elektrisk gåbord gir optimal støtte og komfort, med enkel høydejustering for brukere opptil 2,10 meter.

✔️ Elektrisk høydejustering for enkel tilpasning
✔️ Stabilt design med justerbare armputer
✔️ Slank og funksjonell, passer gjennom smale dører og under senger

kr 16 500,-

1 på nettlager / Kalbakken, Oslo

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

TOPRO Taurus E Basic er et avansert elektrisk gåbord, også kjent som prekestol, som tilbyr stabil og sikker støtte for personer med redusert mobilitet. Den elektriske høydejusteringen gjør det enkelt å tilpasse høyden etter brukerens behov, og en lett synlig rød knapp gjør justeringen rask og intuitiv. Med en høyde som kan tilpasses brukere opptil 2,10 meter, sikrer Taurus E Basic at alle kan bruke bordet komfortabelt og trygt.

Gåbordet har et slankt design, men gir fortsatt god støtte takket være de stødige bena. De store 12,5 cm hjulene gjør det enkelt å forsere hindringer som teppekanter og dørterskler, samtidig som det er smalt nok til å passe gjennom dører og under senger. Taurus E Basic har også justerbare armputer og fotbrems på alle hjul, noe som gjør det både komfortabelt og trygt i bruk.

Hvem passer gåbordet for?

Dette gåbordet er ideelt for personer som trenger ekstra støtte og hjelp til å komme seg rundt i hverdagen. Den elektriske høydejusteringen gjør det spesielt nyttig for personer som har utfordringer med å bruke manuelle justeringer, og det passer godt for både hjemmebruk og institusjoner. Med sin fleksible justeringsmulighet kan Taurus E Basic tilpasses en rekke forskjellige brukere, fra eldre til personer med skader eller nedsatt mobilitet. Det slanke designet gjør det enkelt å bruke i trange rom og under senger, noe som også er praktisk for pleiepersonell.

Annen relevant informasjon

TOPRO Taurus E Basic er TÜV-godkjent og oppfyller strenge standarder for sikkerhet og elektrisk kompatibilitet. Gåbordet er enkel å vedlikeholde, og slitasjedeler kan byttes ut etter behov. I tillegg til fotbrems på alle hjul, har det en justerbar bredde mellom underarmstøttene for optimal tilpasning til ulike brukere. Produktet er også tilgjengelig med tilleggsutstyr som eksternt høydejusteringspanel for ytterligere brukervennlighet.

Produktspesifikasjoner:

  • Høydejustering: Elektrisk, enkelt justerbar
  • Maks brukervekt: Passer brukere opptil 2,10 meter
  • Hjul: 12,5 cm diameter, passer over dørterskler og under senger
  • Bredde: 66 cm
  • Bremser: Fotbrems på alle hjul
  • Godkjenninger: TÜV-godkjent, oppfyller EN ISO 11199-3 og IEC 60601-1
  • Garanti: 2 år (unntatt slitasjedeler og feil bruk)

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 18 kg

Omtaler