Sunrise Medical Batteribackup til Nova 20/Nova 30

Produktnr: 12737106

Sunrise Medical batteribackup for Nova 20/Nova 30 gir trygghet ved strømbrudd, sikrer enkel utstigning.

✔️ Batteribackup for trygghet ved strømbrudd
✔️ Enkel montering og bruk
✔️ Kompatibel med Nova 20 og Nova 30 stoler

kr 4 690,-

1 på nettlager / Kalbakken, Oslo

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Sunrise Medical batteribackup er en trygghetsløsning for brukere av Nova 20 og Nova 30 stoler. Ved et plutselig strømbrudd kan batteribackupen aktiveres, slik at stolen kan kjøres til en trygg stilling som gjør det enkelt for brukeren å komme seg ut av stolen uten problemer. Denne funksjonen sikrer at brukeren ikke blir sittende fast i en ubehagelig eller usikker posisjon, og bidrar til en tryggere hverdagsopplevelse.

Batteribackupen er enkel å montere og integreres sømløst med Nova-stolene. Med et trykk kan du sikre at stolen kan bevege seg selv uten strømtilførsel, slik at du alltid har kontroll, uansett situasjon. Dette gjør batteribackupen til et viktig tilbehør for de som ønsker ekstra trygghet og komfort i sitt daglige bruk av stolen.

Hvem passer batteribackup for?

Denne batteribackupen passer for alle som bruker Nova 20 eller Nova 30 stoler, spesielt eldre eller personer med redusert mobilitet som trenger en pålitelig løsning for å kunne forlate stolen ved strømbrudd. Batteribackupen gir brukeren og omsorgspersoner ekstra trygghet i tilfelle uforutsette hendelser.

Annen relevant informasjon

Sunrise Medical batteribackup er designet for å være svært enkel i bruk, med minimal vedlikehold. Den aktiveres automatisk ved strømbrudd og sikrer at stolen kan kjøre til en trygg posisjon. Når strømmen kommer tilbake, går stolen tilbake til normal drift. Batteriet bør sjekkes regelmessig for å sikre optimal funksjon, men det kreves ingen komplisert vedlikehold utover dette.

Produktspesifikasjoner:

  • Kompatibilitet: Nova 20 og Nova 30 stoler
  • Funksjon: Batteribackup for trygg utstigning ved strømbrudd
  • Montering: Enkel å installere
  • Vedlikehold: Minimal, sjekk batterinivå jevnlig
  • Bruksområde: Sikrer mobilitet og trygghet ved strømbrudd

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg

Omtaler

Du liker kanskje også…