Ontario Elektrisk tørkestativ med varmeelementer

Produktnr: 27-903

Ontario Elektrisk Tørkestativ med varmeelement gir rask, energieffektiv tørking med smart timerfunksjon.

✔️ Rask og jevn tørking med varmeelementer
✔️ Sammenleggbart for enkel oppbevaring
✔️ Timerfunksjon fra 1 til 24 timer for sikker bruk

kr 1 299,-

10 på nettlager / Kalbakken

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Ontario Elektrisk Tørkestativ med varmeelementer er en moderne og effektiv løsning for husholdninger som ønsker å tørke klær raskt og energieffektivt. Med integrerte varmeelementer gir tørkestativet en rask og jevn tørking, noe som sikrer at klærne dine tørker på en brøkdel av tiden det tar med tradisjonelle metoder. Varmen distribueres jevnt over stativet, slik at du unngår våte flekker og får et jevnt resultat hver gang.

En av de største fordelene med dette tørkestativet er dets energieffektivitet. Det er utformet for å redusere strømforbruket, noe som betyr at du kan tørke klær uten å bekymre deg for høye strømregninger. Dette gjør det til en tids- og kostnadseffektiv løsning for både små og store husholdninger.

Tørkestativet har stor kapasitet med uttrekkbare armer, som gir deg god plass til å henge alt fra småplagg til store laken. Når det ikke er i bruk, kan det enkelt foldes sammen for plassbesparende lagring.

Hvem passer tørkestativet for?

Det elektriske tørkestativet er ideelt for travle husholdninger som ønsker å tørke klær raskt og enkelt, uten å bruke tørketrommel. Det passer perfekt for både små leiligheter og store hus, takket være det kompakte designet som gjør det enkelt å oppbevare.

Enten du har en stor familie og trenger å tørke store mengder klær, eller du bare vil ha en effektiv måte å tørke delikate plagg på, gir Ontario tørkestativ deg fleksibiliteten og funksjonaliteten du trenger.

Annen relevant informasjon

Med en justerbar temperaturinnstilling fra 5°C til 70°C, kan du tilpasse tørkeprosessen til ulike typer tekstiler. Tørkestativet kommer også med en timerfunksjon som kan stilles fra 1 til 24 timer, slik at du kan planlegge tørkingen etter behov og unngå overoppheting. Dette gir ekstra trygghet, spesielt når du tørker klær mens du ikke er hjemme.

Tørkestativet krever minimalt med vedlikehold. Etter bruk kan det enkelt tørkes av med en fuktig klut for å holde det rent og klart til neste bruk.

Produktspesifikasjoner:

  • Dimensjoner: 148 x 52,5 x 90 cm
  • Vekt: Lett og sammenleggbart
  • Lavt strømforbruk: 260W, 50Hz
  • Varmeinnstillinger: 5°C til 70°C
  • Timer: 1 til 24 timer
  • Lagring: Sammenleggbart for enkel oppbevaring
  • Strømledning: 1,95 m strømledning med jordet støpsel
  • Stenger: Totalt 18 oppvarmede stenger av lett aluminium
  • Bruksområder: Tørking av klær, sengetøy og håndklær

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 148 × 52,5 × 90 cm
Merke

Ontario

Effekt (Watt)

260

Automatisk av

Ja

Farge

Hvit

Strømkilde

Ledning/stikkontakt

Omtaler