10 tips for en enklere hyttetur

Little Hotties håndvarmere

Er du en av de som elsker å dra på hytta? Her oppsummerer vi 10 enkle tips til deg som ønsker å få en perfekt hytteturen i påsken, og ellers! 

TIPS TIL SKITUREN 

1. Little hotties håndvarmer 

Vi har alle kjent på følelsen av kalde hender. Selv om varmen kanskje steker i solveggen, betyr det ikke at det er like varmt på ski- eller gåturen. Håndvarmeren fra Little Hotties er en liten miljøvennlig håndvarmer som hjelper deg med å holde varmen på fingrene når det er kaldt ute. Den tar liten plass i tursekken, eller i lomma, og er den perfekte turkameraten. Ha gjerne noen ekstra på lur, så har også du noe å dele ut til frosne venner. 

Dette sier kundene våre: 

« De funka bra og holdt lenge» 

Arvid, fra enklereliv.no 

TIPS TIL PÅSKEKOS INNE 

2. Varmepute fra Beurer 

Dersom du er så heldig å ha strøm på hytta kan det være perfekt å ha med seg varmeputen fra Beurer. Varmeputen passer ypperlig til kos i sofaen eller sengen, og er perfekt til å ha til kalde netter. 

Dette sier kundene våre: 

« Kjempebra , både god og varm ,og støttende for ryggen.» 

Ranghild, fra enklereliv.no 

3. Varmeteppe fra Beurer 

Ønsker du mer varme på hytta, kan et varmeteppe fra Beurer være midt i blinken! Varmeteppet har en deilig fleece-overflate som holder deg god og varm på sofaen eller soverommet. I tillegg kan teppet vaskes i vaskemaskin, noe som gjør det litt enklere om man skulle være uheldig. 

Dette sier kundene våre: 

«Elsker dette varmeteppet. Du fryser garantert ikke når du pakker deg inn i dette med varme etter eget ønske. Fint med 6 forskjellige styrker/ trinn. Anbefales!» 

Heidi, fra enklereliv.no 

4. Massasjebelte fra Beurer 

Hytteturen er ofte et deilig avbrekk fra en stressende hverdag. Hva er vel ikke bedre enn å ha med seg et massasjeapparat, for den ultimate avkoblingen? Med Beurer MG 151 kan du nyte en deilig massasje av rygg, nakke og skuldre mens du slapper av i godstolen. Massasjebeltet etterligner Shiatsu-massasje og har tre hastighetsinnstillinger og åtte massasjehoder som sørger for en følelse av ekte massasje. Du velger selv om du ønsker å ha på varme eller ei, for en ekstra beroligende effekt. 

Dette sier kundene våre: 

«Fantastisk apparat til vond nakke og rygg. Revmatiker og min hobby er strikking. Får ofte vond muskulatur deretter men dette apparate gjorde susen.» 

Grethe, fra enklereliv.no 

5. Fotmasserer fra Beurer 

Ikke noe er mer behagelig enn en fotmassasje etter en lang dag på føttene, enten det er etter en lang skitur eller gåtur i marka. Beurer FM 39 sørger for en deilig og avslappende behandling for slitne føtter. Apparatet etterligner den anerkjente massasjeformen «shiatsu» som betyr tommel- og fingerpress på japansk, en terapeutisk og målrettet behandlingsform. 

Dette sier kundene våre: 

« Deilig! Deilig! Veldig deilig! Noe mer er det egentlig ikke å si om dette massasjeapparatet!» 

Grethe, fra enklereliv.no 

TIPS TIL REISEN 

6. Nakkepute 

Ofte er reisen til hytta et lite stykke med bil. Da kan det være utrolig praktisk med en god nakkepute som sørger for ekstra avslapning og støtte i bilen. Praktisk å ha med på alle type reiser!

TIPS TIL PÅSKEFROKOSTEN

7. EasyCheese osteklokke 

Med EasyCheese slipper du å bruke plastpose for å oppbevare osten og å ta direkte på den når man forsyner seg. Dette synes vi er helt genialt! Når osten nærmer seg kanten av boksen, kan du enkelt skyve opp bunnen fra undersiden for mer ost. EasyCheese er en enkelt måte å både spare miljøet og sikre hygienisk servering ved spisebordet. 

8. Avocadodeler 

Aldri har det vært enklere og tryggere å lage fine avocado-skiver på knekkebrødet eller brødskiven. Med avocadoleren fra OXO deler du enkelt avokadoen i 2, fjerner stenen og skjærer ut fine skriver. Husk at det kan være lurt å kjøpe avokadoer som er modne og har god størrelse, for finest resultat.  

9. Egg timer med nål 

På hytta har man kanskje ikke den mest moderne ovnen, dermed kan det være kjekt med en egg timer som sørger for perfekte egg – hver gang! Still inn riktig størrelse for egget, og deretter om du ønsker alt fra bløtkokt til helt hardkokt egg. Når dette er lagt inn regner egg timeren ut selv hvor lenge eggene skal koke. 

TIPS OG TRIKS 

10. TraXole skotørker 

Har du små barn eller hatt litt dårlig impregnering på skoene? Da kan en skotørker være en god løsning. Mange skotørkere er ekstra store, og krever inngrep på veggen for å fungere optimalt. Med skotørker fra TraXole slipper du å skru i veggen, og du kan enkelt ta med deg skotørkeren der du er – helt perfekt på tur! 

« Super skotørker, blir ikke glovarm og kan stå på lenge uten fare for at det blir for varmt. Anbefales!» 

Hanne, fra enklereliv.no