Andersen Royal Shopper Famke Trillebag, blå

Produktnr: 30-041

Elegant og stilfull trillebag med stor kapasitet og praktiske funksjoner.

✔️ Lett og robust aluminiumramme
✔️ Stille metall-eikerhjul
✔️ Kan festes til sykkel med Bike & Easy system

kr 2 499,-

2 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Andersen Royal Shopper® Famke Trillebag er laget med høy kvalitet aluminium som gir en utrolig lett tarevekt på kun 2,7 kg. De metall-eikede whisper-hjulene sørger for en jevn og stille kjøreopplevelse på alle overflater. Med en bæreevne på opptil 50 kg kan Royal Shopper® håndtere selv de tyngste lastene, fra store matvareinnkjøp til tunge drikkevarekasser. Det praktiske HängFix-systemet gjør det enkelt å feste trillebagen til de fleste handlekurver, slik at du har hendene fri mens du handler. I tillegg kan Royal Shopper® enkelt festes til en sykkel ved hjelp av det spesialutviklede Bike & Easy koblingssystemet, noe som gir deg enda større fleksibilitet i hverdagen.

Hvem passer Royal Shopper Famke Trillebag for?

Royal Shopper® Famke Trillebag er perfekt for de som ønsker en kombinasjon av stil og funksjonalitet. Denne trillebagen er ideell for personer som ofte handler på ukentlige markeder eller supermarkeder, og som trenger en solid, men lett trillebag. Den passer også utmerket for de som ønsker muligheten til å bruke trillebagen som sykkeltilhenger, og dermed ha en praktisk løsning for transport av varer uten å belaste ryggen. Med sin store kapasitet og termorom, er denne trillebagen også ypperlig for piknik, utflukter og familieturer.

Annen relevant informasjon

Famke-vesken som følger med Royal Shopper®, har et nydelig orientalsk mønster som gir den et unikt og tidløst utseende. Vesken er tilgjengelig i både blå og rød, og har en imponerende kapasitet på 47 liter, inkludert et 16-liters termorom. Dette rommet holder drikker kalde og frosne varer friske over lengre tid. Vesken er vannavstøtende og smussbestandig takket være materialets sammensetning, og den store frontlommen med glidelås gir ekstra lagringsplass for små gjenstander som nøkler, mobiltelefon eller notatbok. For økt sikkerhet og stabilitet, kan vesken lukkes med en snøring under det runde lokket. Reflekser på sidene sikrer god synlighet og økt sikkerhet, selv i mørket eller dårlig vær.

Produktspesifikasjoner

  • Ramme: Høy kvalitet aluminium, tarevekt 2,7 kg
  • Hjul: Metall-eiker whisper-hjul
  • Bæreevne: Opptil 50 kg
  • Veske: 47 liter kapasitet, 16 liter termorom, vannavstøtende
  • Tilleggsfunksjoner: HängFix-enhet, Bike & Easy koblingssystem, reflekser

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Merke

Andersen

Omtaler