Vitility Jelly Grip Hard – for styrketrening av hender og fingre

Produktnr: 20-374

Jelly Grip hard styrker fingre og hender forsiktig, ideell for skånsom rehabilitering.

✔️ Skånsom motstand for hender og fingre
✔️ Perfekt for mild rehabilitering
✔️ Forbedrer bevegelighet og grep

kr 279,-

10 på nettlager / Kalbakken, Oslo

4 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Jelly Grip – hard er utviklet for å gi en mild, men effektiv måte å trene hendene og fingrene på. Den myke motstanden gjør produktet spesielt godt egnet for personer som har behov for skånsom rehabilitering eller som ønsker å starte med lette øvelser. Gelématerialet gir en jevn motstand som aktiverer musklene i hendene uten å overbelaste dem, noe som gjør den ideell for de med svekkede ledd eller muskler. Produktet er designet for å forbedre både styrke og bevegelighet over tid, med regelmessig bruk.

Hvem passer Vitility Jelly Grip Hard for?

Jelly Grip – hard passer for personer som ønsker en mildere treningsform for hendene, enten de er i en tidlig fase av rehabilitering eller trenger en skånsom treningsrutine. Det er også et godt valg for de som sliter med stive eller svake fingre og vil jobbe med å forbedre grepet gradvis. Produktet egner seg spesielt for eldre mennesker eller de som har gjennomgått skader, da det gir en trygg måte å styrke muskulaturen uten risiko for ytterligere belastning.

Annen relevant informasjon

Denne versjonen av Jelly Grip gir en mykere motstand sammenlignet med andre varianter, noe som gjør den velegnet for de som trenger en mer skånsom tilnærming. Den er også lett og portabel, slik at du kan ta den med deg hvor som helst og inkludere håndtrening i hverdagen din. Det brukervennlige designet gjør at alle, uansett alder eller treningsnivå, kan dra nytte av Jelly Grip – hard for å forbedre sin håndstyrke og fingerferdighet. Produktet kan brukes både til rehabilitering og for å vedlikeholde god håndhelse.


Produktets funksjoner og tekniske spesifikasjoner:

  • Skånsom motstand for hendene
  • Perfekt for rehabilitering og opptrening
  • Forbedrer bevegelighet i fingre og håndledd
  • Mykt gelémateriale for lett motstand
  • Ideell for personer med svekkede hender
  • Lengde: 9,5 cm
  • Bredde: 7 cm
  • Høyde: 3,5 cm

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Merke

Vitility

Omtaler