MEDLEM

-20%

Ontario Frittstående skotørker

Produktnr: 27-900

Ontario skotørker gir effektiv tørking av fottøy og hansker med jevn varme og enkel bruk.

✔️ Frittstående og portabel
✔️ Varmeelement kan slås av for luftsirkulasjon
✔️ Opptil 3 timer nedtelling for enkel kontroll
✔️ 7/10 hos Tek.no i 2023

MEDLEM

kr 959,-


Ikke medlem

kr 1 199,-

Kampanjeslutt: 29.09.24

13 på nettlager / Kalbakken

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Ontario skotørker er en praktisk og effektiv løsning for å holde fottøy og hansker tørre, spesielt i våte og kalde årstider. Med sin robuste plastkonstruksjon og fire tørkerør kan du enkelt plassere sko, støvler eller hansker på enheten for rask tørking. Varmeelementet gir jevn varmefordeling på henholdsvis 33 og 30 grader, som bidrar til rask fuktfjerning, mens det innebygde nedtellingsuret sikrer at maskinen automatisk slår seg av etter opptil tre timer. Dersom du kun trenger luftsirkulasjon uten varme, kan varmeelementet enkelt slås av, noe som gjør Ontario skotørker både fleksibel og energieffektiv.

Det frittstående designt gjør at du kan flytte skotørkeren til forskjellige rom i huset eller til hytta, og med det innebygde håndtaket kan den lett transporteres. Dette er spesielt nyttig for dem som ønsker en allsidig løsning uten behov for permanent veggmontering.

Hvem passer Ontario Frittstående skotørker for?

Ontario skotørker er ideell for alle som ofte opplever vått fottøy, enten etter en dag ute i regn og snø eller etter sportsaktiviteter. Den passer også for familier som har behov for å tørke flere typer fottøy og hansker samtidig. Produktet er perfekt for de som ønsker fleksibilitet og portabilitet, siden den kan flyttes rundt i huset eller tas med på turer. Den passer også godt for friluftsentusiaster som trenger en pålitelig skotørker etter en dag med turgåing eller skigåing.

Annen relevant informasjon

Ontario skotørker krever lite vedlikehold og kan enkelt tørkes av med en fuktig klut etter bruk. Rørene kan forlenges for å imøtekomme lengre støvler. Varmeelementet slås av dersom du kun ønsker luftsirkulasjon for delikate materialer.

Oppsummering av Tek.no-testen

I Tek.no sin test ble Ontario skotørker rangert som et utmerket alternativ for de som ønsker en portabel og frittstående løsning. Testen fremhevet den jevne varmefordelingen, fleksibiliteten til å slå av varmeelementet, og den praktiske nedtellingsfunksjonen. Selv om den tok litt mer plass enn de vegghengte modellene, ble muligheten til å enkelt flytte enheten sett på som en stor fordel. Den fikk også positiv omtale for sin evne til å tørke ulike typer fottøy, inkludert støvler og hansker. Les hele testen her.

Produktspesifikasjoner:

  • Varmeelement: Jevn varme foran/bak
  • Nedtellingsur: Opptil 3 timer
  • Varmeinnstilling: Mulighet til å slå av varmeelementet for luftsirkulasjon
  • Konstruksjon: Frittstående, lett å flytte
  • Støy: Moderat
  • Materiale: Plast
  • Bruksområder: Sko, støvler, hansker
  • Portabilitet: Innebygd håndtak for enkel transport

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg
Merke

Ontario

Omtaler