-50%

-50%

GaitLine Silver Mid Trek Wr – Dakar Brown Vintersko, Dame / Herre

Varenummer: 35-577-H

Silver mid er en lett og robust vintersko. Utsolgt i din størrelse? Modellen finnes i flere farger: SortRosa, Blå, Brun (semsket skinn).

Overdelen er laget i vannavvisende skinn, noe som gjør den brukervennlig i mange værforhold. Innsiden er foret med syntetisk pels for å holde deg varm på føttene. Yttersålen har et spesialkonstruert mønster som gir deg ekstra feste på glatte underlag. I likhet med alle GaitLine sko har Silver Mid Trek den patenterte SGL ™ mellomsålen. En revolusjonerende teknologisom reorganiserer fotens knokler og ledd og trygger fotens evne til å bære kroppsvekten på en optimal måte når vi står og går.

Hvorfor velge GaitLine sko? Les her.

kr 1 150,-

Før kr 2 299,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

GaitLine™ er et norskutviklet skomerke utarbeidet av Håvard Engell

Håvard Engell har over 40 års erfaring innenfor biomekanikk, og er en av verdens ledende eksperter innen balanse, koordinasjon og gange. Etter endt karriere som profesjonell ballettdanser og 5 års studier innen biomekanikk jobbet han 15 år i Olympiatoppen med ansvar for teknikk, koordinasjon og skadeforebyggende arbeid. Utøvere han jobbet med har vunnet over 300 medaljer i Olympiske leker og Verdensmesterskap.

Underveis i denne prosessen erfarte Håvard fotens betydning for helse og prestasjon, og han forsto at han kunne hjelpe mange mennesker å prestere bedre og å gå riktigere. Denne erfaringen dannet grunnlaget for ambisjonen: å utvikle verdens beste sko for det stående og gående mennesket.

SGL-teknologi

Med GaitLine™ har han gått til kjernen av problemet, og patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

 

GaitLine Størrelsesguide

Gaitline sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller.

Størrelsesguide GaitLine

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Skostørrelse

35, 36, 36.5, 37, 37.5, 38, 38,5, 38.5, 39, 40, 40,5, 40.5, 41, 42, 42,5, 42.5, 43, 44, 44,5, 44.5, 45, 45,5, 45.5, 46, 47

Merke

GaitLine

Farge

Brun

Garanti

2 år

Hvordan er den i størrelsen

Liten. Bør gå opp 1-2 størrelser.

Omtaler

Du liker kanskje også…