GaitLine Silver Mid Trek Wr – Dakar Brown

Varenummer: 35-577-H

Silver mid er en lett og robust vintersko. Overdelen er laget i vannavvisende skinn, noe som gjør den brukervennlig i mange værforhold. Innsiden er foret med syntetisk pels for å holde deg varm på føttene. Yttersålen har et spesialkonstruert mønster som gir deg ekstra feste på glatte underlag. I likhet med alle GaitLine sko har Silver Mid Trek den patenterte SGL ™ mellomsålen. En revolusjonerende teknologisom reorganiserer fotens knokler og ledd og trygger fotens evne til å bære kroppsvekten på en optimal måte når vi står og går.

2 199,-

På grunn av stor pågang er leveringstiden utvidet med 7 dager.

Beskrivelse

Beskrivelse

Balanse i hvert steg

Med unik sålekonstruksjon veileder GaitLine foten din gjennom hele steget, slik at kroppstyngden fordeles optimalt. Det påvirker hele din fysiske prestasjon, skritt for skritt.
De fleste av oss vet svært lite om hvordan muskler og skjelett bør samspille for at vi skal kunne leve et godt og aktivt liv. 70 % av den norske befolkningen går feil, noe som kan gi smerter og skader i muskel og skjelett. GaitLine™ er skoen som hjelper deg å gå riktigere, slik at du kan få bevegelsesgleden tilbake.

Feil bevegelse kan gi store konsekvenser

Foten er fundamentet for hele kroppen. Forskning viser at dersom foten beveges feil får dette konsekvenser for belastningen gjennom legg, lår, bekken og ryggsøyle, helt opp til hodet. 70 % av alle belastningsskader i føtter, knær, hofte rygg og til og med nakke har en sammenheng med feilaktig bevegelsesmønster i føttene, og det er dette GaitLine™ ønsker å hjelpe deg med. GaitLine™ korrigerer hælbeinets grunnposisjon, slik at du unngår feilbelastning og en negativ kjedereaksjon gjennom kroppen, og i stedet oppnår symmetri. I tillegg har GaitLine™ et ekstra element i sålen som løfter mellomfotsknoklene og avlaster og støtter fotbuen.

GaitLine™ er et norskutviklet skomerke utarbeidet av Håvard Engell

Håvard Engell har over 40 års erfaring innenfor biomekanikk, og er en av verdens ledende eksperter innen balanse, koordinasjon og gange. Etter endt karriere som profesjonell ballettdanser og 5 års studier innen biomekanikk jobbet han 15 år i Olympiatoppen med ansvar for teknikk, koordinasjon og skadeforebyggende arbeid. Utøvere han jobbet med har vunnet over 300 medaljer i Olympiske leker og Verdensmesterskap.
Underveis i denne prosessen erfarte Håvard fotens betydning for helse og prestasjon, og han forsto at han kunne hjelpe mange mennesker å prestere bedre og å gå riktigere. Denne erfaringen dannet grunnlaget for ambisjonen: å utvikle verdens beste sko for det stående og gående mennesket.

SGL-teknologi

Med GaitLine™ har han gått til kjernen av problemet, og patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

Visste du at:

  • Feilbelastning av foten skaper negative kjedereaksjoner gjennom hele kroppen.
  • GaitLine™-skoene fremmer en optimal bevegelse av foten som bidrar til betydelig bedre balanse og symmetri.
  • Solide studier viser at at GaitLine™ skoene korrigerer for feilaktig bevegelsesmønstre og hjelper deg å gå riktigere.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Skostørrelse

35, 36, 36.5, 37, 37.5, 38, 38,5, 38.5, 39, 40, 40,5, 40.5, 41, 42, 42,5, 42.5, 43, 44, 44,5, 44.5, 45, 45,5, 45.5, 46, 47

Farge

Brun

Hvordan er den i størrelsen

Liten. Bør gå opp 1-2 størrelser.

Omtaler