Spiritual Beauty Duo Håndpleiesett

Varenummer: 40-501-H

Ta vare på hendene dine med håndsåpe og håndkrem beriket med deilige dufter. Håndpleiesettet (2 x 290 ml) fra Spiritual Beauty er et lekkert håndsett på et praktisk brett i bambus – perfekt til å stå på benken.

kr 199,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Settet inneholder to dekorative og hendige pumpeflasker med bambuskork og sølvdetaljer som pynter opp på badet eller kjøkkenet. Håndsåpen rengjør hendene skånsomt, håndkremen absorberes raskt uten å etterlate en fet hud. Sheasmør og mandelolje bidrar til myke og duftende hender. En luksuriøs gave til noen du bryr deg om eller hvis du vil skjemme bort deg selv.

Zingiber

Zingiber-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av asiatisk matkultur i kombinasjon med det vakre, varme lyset fra midnattssolen i nord. Zingiber er navnet på en plante i ingefærfamilien som har vært dyrket i mange tusen år i Sørøst-Asia og har i generasjoner blitt brukt som folkemedisin. Ingefærrot er kjent for sine pleiende og beroligende egenskaper, men i kombinasjon med livlige sitrus-toner har den også en oppløftende effekt på kropp og sjel.

Tsubaki

Tsubaki-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av kameliablomster som blomstrer i østlige og sørlige Asia, fra Himalaya til Indonesia. I Japan er kameliablomsten kjent som Tsubaki, som symboliserer kjærlighet og kampånd med sine sterke rosafargede kronblader. Bruken av den tradisjonelle og ritualistiske kameliaoljen er en godt bevart japansk skjønnhetshemmelighet blant geishaene siden 700-tallet for å bevare huden vakker.

Shobú

Shobú-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av den kraftfulle irisblomsten, Shobú, som lenge har vært brukt i asiatiske spa- og baderitualer som et symbol på harmoni og velvære. Med sine vakre lilla kronblader dekorerer den japanske hager på et kunstnerisk vis. Irisrotekstrakt er kjent for sine unike antialdrende egenskaper samtidig som den gir huden en sunn og naturlig glød.

Kelapâ

Kelapâ-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av fruktbærende kokospalmer som vokser på de frodige øyene utenfor Indonesias vakre kyst. Kelapâ betyr kokosnøtt på indonesisk og har i århundrer blitt brukt for å hydrere kroppen og huden naturlig. Kokosolje er vegetabilsk olje som utvinnes fra kopra, fruktkjøttet i kokosnøtten, og er kjent for å gi næring og fuktighet til tørr hud.

Alle produkter fra Spiritual Beauty er laget med naturlige ingredienser, miljøvennlig emballasje, er veganske og uten kunstige fargestoffer.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

Spiritual Beauty

Variant

Kelapâ, Shobú, Tsubaki, Zingiber

Omtaler