Spiritual Beauty Duftpinner

Varenummer: 40-505-H

Diffuseren (140 ml) fra Spiritual Beauty består av et sett med duftpinner, i en stilren flaske med dekorativ bambuskork og gulldetaljer som passer inn i alle rom. Parfymevannet er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Duftpinnene vil avgi en diskré og nydelig duft i rommet. Duften kan reguleres ved å legge til eller fjerne antall pinner i flasken. Optimaliser duftopplevelsen ved å vende duftpinnene jevnlig.

kr 229,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Alle produkter fra Spiritual Beauty er laget med naturlige ingredienser, miljøvennlig emballasje, er veganske og uten kunstige fargestoffer.

Tsubaki

Tsubaki-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av kameliablomster som blomstrer i østlige og sørlige Asia, fra Himalaya til Indonesia. I Japan er kameliablomsten kjent som Tsubaki, som symboliserer kjærlighet og kampånd med sine sterke rosafargede kronblader. Bruken av den tradisjonelle og ritualistiske kameliaoljen er en godt bevart japansk skjønnhetshemmelighet blant geishaene siden 700-tallet for å bevare huden vakker.

Kelapâ

Kelapâ-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av fruktbærende kokospalmer som vokser på de frodige øyene utenfor Indonesias vakre kyst. Kelapâ betyr kokosnøtt på indonesisk og har i århundrer blitt brukt for å hydrere kroppen og huden naturlig. Kokosolje er vegetabilsk olje som utvinnes fra kopra, fruktkjøttet i kokosnøtten, og er kjent for å gi næring og fuktighet til tørr hud. Alle produkter fra Spiritual Beauty er laget med naturlige ingredienser, miljøvennlig emballasje, er veganske og uten kunstige fargestoffer.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

Spiritual Beauty

Variant

Kelapâ, Tsubaki

Omtaler

Du liker kanskje også…