-70%

-70%

Spiritual Beauty Duftlys

Varenummer: 40-504-H

Skap en god atmosfære i rommet med duftlys beriket med kameliaolje og romantisk blomsterduft som bidrar til å styrke sinnet.

Duftlysene (80 g) fra Spiritual Beauty kommer i et tidløst glass med bambuslokk og gulldetaljer som pynter opp på badet eller i rommet det står i. Lyset er laget med soyavoks fra planteriket. For å oppnå best resultat, sett på lokket når lyset er slukket for å bevare duften.

kr 69,-

Før kr 229,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Alle produkter fra Spiritual Beauty er laget med naturlige ingredienser, miljøvennlig emballasje, er veganske og uten kunstige fargestoffer.

Tsubaki:

Tsubaki-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av kameliablomster som blomstrer i østlige og sørlige Asia, fra Himalaya til Indonesia. I Japan er kameliablomsten kjent som Tsubaki, som symboliserer kjærlighet og kampånd med sine sterke rosafargede kronblader. Bruken av den tradisjonelle og ritualistiske kameliaoljen er en godt bevart japansk skjønnhetshemmelighet blant geishaene siden 700-tallet for å bevare huden vakker.

Kelapâ:

Kelapâ-kolleksjonen fra Spiritual Beauty er inspirert av fruktbærende kokospalmer som vokser på de frodige øyene utenfor Indonesias vakre kyst. Kelapâ betyr kokosnøtt på indonesisk og har i århundrer blitt brukt for å hydrere kroppen og huden naturlig. Kokosolje er vegetabilsk olje som utvinnes fra kopra, fruktkjøttet i kokosnøtten, og er kjent for å gi næring og fuktighet til tørr hud.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

Spiritual Beauty

Variant

Kelapâ, Tsubaki

Omtaler

Du liker kanskje også…