Baby Foot Easy Pack – Fotpeeling

Varenummer: 40-039

For deg som ønsker silkemyke føtter på en utrolig enkel måte

219,-

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Ønsker du deg myke og velstelte føtter? Du får myke babyføtter hjemme – på en utrolig enkel måte.

Baby Foot fotpeeling er noe av det mest populære innen fotpleie for hjemmebruk. Ved bruk vil du oppleve at det ytterste og overflødige hudlaget på føttene vil forsvinne, som gjør huden på føttene myk og full av fuktighet. Dette ved hjelp av 17 ulike naturlige ekstrakter og fruktsyrer som trenger inn og fjerner de døde hudcellene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner. Baby Foot er det mest solgte produktet innen fotpleie i Japan, og selges i mange land overalt i verden.

Slik fungerer det

En pakke består av to sokker med pleiende gelé inni. Behold sokkene på 1 time, vask derette bort geleen. Etter ca. 5-7 dager vil det ytterste hudlaget, som består av døde hudceller, løsne og føttene vil begynne å flasse. Denne prosessen kan ta opptil to uker, men vil variere fra person til person. Resultatet er silkemyke føtter.

Vinner av NCA Hederspris 2018:

Juryens begrunnelse:

Hedersprisen går i år til et produkt som når det kom på det Norske marked var ansett som en liten revolusjon og man trodde ikke på effekten før man hadde prøvd det. Produktet inneholder kraftfulle naturlige ingredienser og er meget effektivt. Prosessen foregår over flere dager og er kanskje en av de “ekleste”, men når prosessen er ferdig, får du deilig, barnemyk hud (eventuelt barnemyke føtter, men da avsløres vinneren ganske lett). Menn og kvinner sverger til produktet særlig før sommersesongen er i gang.

Anbefales ikke til gravide eller diabetikere. Test produktet på en liten del av foten først for å teste mot reaksjoner. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.12 kg
Merke

Baby Foot

Omtaler