Oppvarmet laken

Varenummer: 19-036

Med dette varmelakenet fra Beurer trenger du aldri mer å legge deg i en kald seng.

899,-

Utsolgt på nett, kan finnes i butikk

Se tilgjengelighet i butikk

Butikker nær deg

Enklere Liv Storo Storsenter

Vitaminveien 7-9
0485 Oslo

Ikke på lager

Tid for reservasjon er utgått.

Vil du starte ny reservasjon?

Jeg ønsker å hente varen fra

Antall: 1

Beskrivelse

Beskrivelse

Med dette varmelakenet fra Beurer trenger du aldri mer å legge deg i en kald seng. Den myke varmemadrassen har en overdel av bomull og underdel av fleece. Du får en behagelig varme etter tretti minutters oppvarming og med fjernkontrollen kan du enkelt stille den inn på en av de 3 forskjellige temperaturinnstillingene. Det passer best å velge den laveste temperaturen om du skal bruke den over lengre tid. Varmemadrassen slår seg automatisk av etter 3 timer.

Overopphetingsbeskyttelsen passer på å umiddelbart bryte strømtilførselen ved feil eller unormalt høyt effektforbruk. Madrassens størrelse er 92×200 cm og kan maskinvaskes på 40 grader etter at man har fjernet strømbryteren og ledningen.

Hvem passer varmeteppet for?
Varmelaken passer for alle som kvier seg for å legge seg i en kald seng om kvelden, eller som fryser om natten uansett hvor mange dyner og tepper som brukes. Varmelakener enkelt og trygt å bruke, og passer for de aller fleste. Varmelakenet skal ikke brukes av småbarn, immobile eller personer med spesielt varmefølsom hud.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.1 kg
Merke

Beurer

Garanti

3 år

Omtaler