-50%

Little Hotties håndvarmer

Varenummer: 34-080

Yaktrax® håndvarmere er en trygg, enkel og helt naturlig løsning for kalde hender. Når de er åpnet og utsatt for oksygen i luften, begynner disse engangs, men miljøvennlige varmerne, å virke på få minutter. NB: Gjelder én stk. håndvarmer.

29,- 14,50

Utsolgt på nett, kan finnes i butikk

Se tilgjengelighet i butikk

Butikker nær deg

Enklere Liv Storo Storsenter

Vitaminveien 7-9
0485 Oslo

På lager

Hent om 2 timer

Tid for reservasjon er utgått.

Vil du starte ny reservasjon?

Jeg ønsker å hente varen fra

Antall: 1

Beskrivelse

Beskrivelse

Yaktrax® håndvarmer er en trygg, enkel og helt naturlig løsning for kalde hender. Når den er åpnet og utsatt for oksygen i luften, begynner disse engangs, men miljøvennlige varmerne, å virke på få minutter. Legg den i et par hansker eller jakkelommer og lag en koselig og varm kokong for hendene som varer i opptil 8 timer. Yaktrax Warmers er det ideelle valget for friluftsmennesker, vinteridrettsutøvere, tilskuere og alle som jobber, leker eller oppholder seg utendørs.

HVORDAN DET FUNGERER
Når den blir utsatt for oksygen i luften, begynner jernfilterene i posen å oksidere og skaper en rask rustprosess som igjen produserer varme. Salt fungerer som en katalysator, mens karbon hjelper til med å spre varmen jevnt. Vermikulitt fungerer som en isolator som hjelper til med å forhindre at varmen forsvinner for fort.

  • OPPTIL 8 TIMERS VARME
  • SIKKER, NATURLIG VARME
  • MILJØVENNLIG
  • LUFTAKTIVERT
  • LUKTFRI

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg

Omtaler