Little Hotties håndvarmere

Varenummer: 34-080

Yaktrax® håndvarmere er en trygg, enkel og helt naturlig løsning for kalde hender. Når de er åpnet og utsatt for oksygen i luften, begynner disse engangs, men miljøvennlige varmerne, å virke på få minutter.

29,-

På lager

På grunn av stor pågang er leveringstiden utvidet med 7 dager.

Beskrivelse

Beskrivelse

Yaktrax® håndvarmere er en trygg, enkel og helt naturlig løsning for kalde hender. Når de er åpnet og utsatt for oksygen i luften, begynner disse engangs, men miljøvennlige varmerne, å virke på få minutter. Legg dem i et par hansker eller jakkelommer og lag en koselig og varm kokong for hendene som varer i opptil 8 timer. Yaktrax Warmers er det ideelle valget for friluftsmennesker, vinteridrettsutøvere, tilskuere og alle som jobber, leker eller oppholder seg utendørs.

HVORDAN DET FUNGERER
Når de blir utsatt for oksygen i luften, begynner jernfilterene i posen å oksidere og skaper en rask rustprosess som igjen produserer varme. Salt fungerer som en katalysator, mens karbon hjelper til med å spre varmen jevnt. Vermikulitt fungerer som en isolator som hjelper til med å forhindre at varmen forsvinner for fort.

  • OPPTIL 8 TIMERS VARME
  • SIKKER, NATURLIG VARME
  • MILJØVENNLIG
  • LUFTAKTIVERT
  • LUKTFRI

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg

Omtaler