Vårens kuleste sneakers

en jente sitter på en brygge i solskinn med gaitline sko

Våren nærmer seg, og det betyr nye sko i butikkhyllene! Sjekk ut vårens sneakers fra norske GaitLine, som ikke bare ser bra ut, men som også er superkomfortable og gjør kroppen godt.

Kundefavoritt tilbake i vårens farger

Vår mest solgte GaitLine modell er tilbake i ny, fresh farge til dame og herre!

Vår bestselgende modell Track Knit er endelig tilbake – nå i vårens nye farger!

Velg mellom den nedtonede brunfargen Chocolate og den friske, lyse blåfargen Dusty Blue.

GaitLine Track Knit Chocolate

GaitLine Track Knit Dusty Blue

Track Knit er perfekt for deg som går mye og ønsker en lettere sko som puster godt. Den strikkede overdelen er designet helt uten ubehagelige sømmer for å skape en perfekt passform.

TIPS: Den luftige overdelen gjør at skoen også kan passe til en bredere fot. 

Ny sneakers for den fargeglade

Med en overdel i et lett vannresistent materiale er GaitLine Ride som skapt for den norske våren. Gå for den nye fargen Hydro hvis du er av den fargeglade typen!

GaitLine Ride i fargen Hydro er en fargerik hverdagssko!

Det sporty designet gjør det lett å kombinere skoen med både jeans og treningstights, og fargen vil definitivt sprite opp et hvert antrekk.

TIPS: Ride oppleves noe mindre i størrelsen enn andre GaitLine sko og vi anbefaler derfor å gå opp ½ – 1 størrelse. 

Skoene som virkelig passer til alt

GaitLine Ride er perfekt for hverdager fylt av gåturer på hardt underlag. Velger du denne nye modellen i sort og hvit får du en allsidig sko som virkelig passer til “alt”.

Du vil også oppleve at denne sneakersen gir fantastisk demping i forfoten og god støtte i hælen. Sneakersen passer derfor ypperlig på tur, og er et godt valg hvis du er på utkikk etter en kul tursko.

Sneakers i skinn – perfekt både vår og høst

GaitLine Track Leather er enda en modell vi er godt kjent med fra tidligere sesonger. Dette er en kundefavoritt som er populær både vår, sommer og høst.

Vårens nyhet er en semsket variant i fargen Tabacco – en klassisk bruntone som er like fin til dame og herre!

Skinnet i skoen er av høy kvalitet, produsert i Italia, og holder flere sesonger så lenge du tar godt vare på det.

Les mer om hvordan du kan ta vare på skoene dine slik at de holder seg godt over tid.

Hvorfor velge GaitLine?

Skoene fra GaitLine ser ut som helt vanlige sneakers, men de hjelper deg faktisk med å gå «riktig». Det norske firmaet  GaitLine har som mål å lage verdens mest komfortable sko, som gjør at kroppen din beveger seg optimalt. Løsningen for å gjøre dette ble å lage en patentert såleteknologi hvor fotens bevegelse og vektfordeling er korrekt i hvert skritt du går.

Norsk teknologi gir maksimal komfort

GaitLine skoen retter hælbeinet, stabiliserer foten din slik at vektfordeling optimaliseres når du står og går. Dette gir deg en maksimal komfort som merke godt på harde og flate underlag.

Støttende såle kan bidra til økt velvære

Yttersålen og Arch-roller løfter foten inn i en naturlig fotbue og gir aktiv støtte på hardt underlag. Dette kan bidra til å reduserer og forebygge plager som plantar facitt, hælspore og andre smerter i føtter, knær, hofter og rygg.

Sko laget for å gå med

Et balansert steg skaper en positiv kjedereaksjon oppover i kroppen. Skoene gir føttene den støtten den trenger på hardt og flatt underlag som vi beveger oss mest i.

Flere GaitLine-sko til våren

Les mer om teknologien bak GaitLine skoene.