CURA Pearl vektdyne, 135 x 200​ cm

Varenummer: 22-500-H

Nå får du 100% fornøyd garanti på CURA Pearl vektdyne! Du kan prøve dynen i 30 dager og returnere den hvis du ikke skulle være fornøyd. Fornøydhetsgarantien gjelder fra 9.juni til 3. oktober.

Cura Pearl er en omsluttende og kjøligere vektdyne for forbedret søvnkvalitet og mer energi. Dynen kan bidra til å reduserer kroppens stresshormon. 10 års garanti på funksjon og søm. Ingen retur ved brutt forsegling. Les mer om hva Marit Bjørgen synes om vektdynen her.

Les også artikkelen: Slik blir du vant til din nye vektdyne

1 495,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Cura Pearl er vår mest populære vektdyne. Dynen er sval og smidig, og kan fint brukes som vanlig dyne eller som et pledd i sofaen. Dynen øker sannsynligheten for å våkne mer uthvilt etter en god natt søvn. 

 

Best i test

Best i test Guiden kåret Cura of Sweden Pearl til best test 2021. Les testen her: Vektdyner test 2021. I 2020 kåret Pricerunner dynen til testvinner. Les testen her: Tyngdtäcke: 6 modeller i test.

Dette består vektdynen av 

Vektdynen er sammensatt av seks lag stoff og ett lag med glassperler (silisiumperler) innsydd i et rutesystem. Rutesystemet sørger for at vekten fordeles jevnt og gir et behagelig trykk mot kroppen. 

 

Vektdynens mulige positive effekter 

Brukere av vektdyner har opplevd at nivået av stresshormonet kortisol senkes, mens nivået av søvnhormonet i kroppen øker. Ved hjelp av CURA vektdyners omsluttende og fleksible design kommer den positive trykket naturlig, slik at brukeren kan få hvile, en mer effektiv dyp søvn, våkne opp uthvilt og føle seg bedre. 

 

Valg av vekt på vektdynen 

En tommelfingerregel er å velge en vekt som tilsvarer 10-15% av din kroppsvekt. Til barn anbefales det at man tar utgangspunkt i alder, ettersom vekten fordelen på en mindre kroppsoverflate. Det er også viktig at man velger en dyne som brukeren klarer å ta av selv.

 

Voksne: 
40–50 kg, velg en dyne som veier ca. 5 kg
50–65 kg, velg en dyne som veier ca. 7 kg
65–80 kg, velg en dyne som veier ca. 9 kg
80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 11 kg
Over 80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 13 kg

 

Barn: 
2–3 år, velg en dyne som veier 3 kg
3–6 år, velg en dyne som veier 5 kg
6–14 år, velg en dyne som veier 7 kg 

 

PEARL vs. COZY – hvilken dyne bør du velge? 

Pearl er en mer fleksibel vektdyne som passer like godt på sofaen som i sengen. En luftig, sval og god dyne. Små silikonperler skaper vekten. 

Cozy er en vektdyne som er tilpasset deg som fryser lett, eller bare hvis du foretrekker en varmere og lunere dyne. Tvinnede polyestertråder skaper vekten.

 

Vaskeinstruks 

Kan maskinvaskes på 60°C

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

CURA

Omtaler

Du liker kanskje også…