-50%

-50%

CURA Minky 6 kg 140×200

Varenummer: 20-769-H

«Føltes komfortabel å ha rundt seg. Meget fornøyd.» – Ann-Kristin

CURA Minky vektteppe gir de samme terapeutiske effektene som en vektdyne, dvs. økt avslapning og redusert stress, angst og bekymring.

✔️ Økt avslapning
✔️ Følelse av sikkerhet og fred
✔️ Redusert bekymring og angst

kr 498,-

Før kr 995,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Mange av kundene våre har lenge ønsket en teppe-versjon av våre populære vektdyner, designet for stuen. Og når vi tenker på det, virker det viktig å gjennomføre. Sofaen eller lenestolen er stedet vi ofte velger om kvelden for å roe oss og slappe av etter en lang dag. CURA Minky gir de samme terapeutiske effektene som en vektdyne, dvs. økt avslapning og redusert stress, angst og bekymring. Minky fås i tre farger (grå, blå og rød) og veier 6 kilo. Teppet er fylt med våre hygieniske glassperler og har et ytre, fantastisk mykt stoff. Ta sofakosen til et nytt nivå med hele familiens nye favoritt teppe.

Om Cura Minky

CURA Minky gir de samme terapeutiske effektene som en vektdyne, dvs. økt avslapning og redusert stress, angst og bekymring. Minky fås i to farger (grå og blå) og veier 6 kilo. Teppet er fylt med våre hygieniske glassperler og har et ytre, fantastisk mykt stoff. Ta sofakosen til et nytt nivå med hele familiens nye favoritt teppe.

Hvem passer Minky for?

Passer for alle som ønsker en avslappende tilværelse der man bruker teppet.

Vektteppet kan brukes som et avslappende teppe på sofaen eller i sengen, for eksempel for å avkople før søvnen. Det er også mulig å bruke teppet over spesifikke kroppsdeler for å slappe av i for eksempel skuldre og ben.

Vaskeråd

Teppet kan vaskes i vaskemaskin på 40 grader. Men det fungerer like bra å fryse tepperne, enten i fryseren eller ved å henge dem ut når det er minusgrader ute. På denne måten blir alle midd eliminert.

Sikkerhet og kvalitet

CURA vekttepper er registrert som medisinsk-tekniske hjelpemiddel hos det svenske legemiddelverket. Produktet er dessuten CE-merket og innehar sertifikat fra STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dette sikrer at produktet møter høyt stilte krav for helse, sikkerhet, funksjon, miljø og arbeidsforhold.

Viktig informasjon

Om du har påvist alvorlig nedsatt lunge-kapasitet og/eller nedsatt muskelkraft bør du kontakte din lege. Vær også oppmerksom på mulige trykkskader/sår. Vi anbefaler ikke vektpledd til barn under 3 år. Viktig at barnet kan ta av seg pleddet selv. Vektteppet skal bare brukes til det tiltenkte formål.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg
Dimensjoner 400 × 300 × 300 cm
Merke

CURA

Farge

Blå, Grå

Omtaler

Du liker kanskje også…