CURA Cozy vektdyne, 150 x 210 cm

Varenummer: 22-520-H

Nå får du 100% fornøyd garanti på CURA Cozy vektdyne! Du kan prøve dynen i 30 dager og returnere den hvis du ikke skulle være fornøyd. Fornøydhetsgarantien gjelder fra 9.juni til 3. oktober.

En varm og trygghetsgivende vektdyne som kan forbedre søvnkvaliteten og gi mer energi. 10 års garanti på funksjon og søm. Ingen retur ved brutt forsegling. Husk dynetrekk til din Cura Cozy vektdyne.

Les også artikkelen: Slik blir du vant til din nye vektdyne

1 795,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Cura Cozy er en varm og lun vektdyne som fint kan brukes som vanlig dyne eller som et pledd i sofaen. Dynen øker sannsynligheten for å våkne mer uthvilt etter en god natt søvn. 

Dette består vektdynen av 

Vektdynen er fylt med vridde polyestertråder som sørger for at vekten fordeles jevnt og gir et behagelig trykk mot kroppen. 

Vektdynens mulige positive effekter 

Brukere av vektdyner har opplevd at nivået av stresshormonet kortisol senkes, mens nivået av søvnhormonet i kroppen øker. Ved hjelp av CURA vektdyners omsluttende og fleksible design kommer den positive trykket naturlig, slik at brukeren kan få hvile, en mer effektiv dyp søvn, våkne opp uthvilt og føle seg bedre. 

Valg av vekt på vektdynen 

En tommelfingerrelgel er å velge en vekt som tilsvarer 10-15% av din kroppsvekt. Til barn anbefales det at man tar utgangspunkt i alder, ettersom vekten fordelen på en mindre kroppsoverflate. Det er også viktig at man velger en dyne som brukeren klarer å ta av selv.

Voksne: 
40–50 kg, velg en dyne som veier ca. 4-6 kg
50–65 kg, velg en dyne som veier ca. 6-8 kg
65–80 kg, velg en dyne som veier ca. 8-10 kg
80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 10-12 kg
Over 80–90 kg, velg en dyne som veier ca. 12 kg

Barn: 
2–3 år, velg en dyne som veier 3 kg
3–6 år, velg en dyne som veier 5 kg
6–14 år, velg en dyne som veier 7 kg 

PEARL vs. COZY – hvilken dyne bør du velge? 

Pearl er en mer fleksibel vektdyne som passer like godt på sofaen som i sengen. En luftig, sval og god dyne. Små silikonperler skaper vekten. 

Cozy er en vektdyne som er tilpasset deg som fryser lett, eller bare hvis du foretrekker en varmere og lunere dyne. Tvinnede polyestertråder skaper vekten. 

Størrelse:  150 x 210 cm 

Vaskeinstruks 

Kan maskinvaskes på 60°C.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

CURA

Vekt

1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 11 kg, 12 kg, 13 kg

Omtaler

Du liker kanskje også…