CURA Cozy vektdyne

Varenummer: 22-520-H

En varm og trygghetsgivende vektdyne for forbedret søvnkvalitet og mer energi. Reduserer kroppens stresshormon. 10 års garanti på funksjon og søm. Ingen bytterett ved brutt forsegling.

Fra: 1 795,-

Pga. tekniske problemer kan det ta 3-4 dager lenger før du mottar din bestilling. Vi beklager ulempene det måtte medføre, og håper vi får løst problemet fort.

Beskrivelse

Beskrivelse

Curas vektdyne er et produkt som passer til alle; ikke bare deg som lider av dårlig søvn på grunn av medisinske årsaker.

Vekten, trykket og den omsluttende effekten gir kroppen en rekke positive følelser som bidrar til bedre søvnkvalitet. Som en varm og myk omfavnelse.

Mange årsaker til dårlig søvn

 

For mange mennesker er det ikke en selvfølge å føle seg uthvilt. Bekymring, stress eller for mange gjøremål og deadlines, kan ofte føre til uønskede oppvåkninger og nedsatt søvn- og livskvalitet. Årsakene er mange til hvorfor søvnforstyrrelser oppstår.

Problemene kan snart tilhøre fortiden takket være over ti års erfaring med det svenske helsevesens bruk av såkalte vektdyner. Studier viser at de beroligende hormonene øker med DPTS (= Deep Pressure Touch Stimulation). Som et resultat senkes nivået av stresshormonet kortisol, mens nivået av søvnhormonet melatonin i kroppen øker. Ved hjelp av CURA vektdyners omsluttende og fleksible design kommer den positive DPTS-effekten naturlig, slik at brukeren får hvile, en mer effektiv dyp søvn, våkner opp uthvilt og føler seg bedre.

Dette kan vektdyner hjelpe mot

Forskning viser at vektdyner kan bidra til:

  • Forbedret søvnkvalitet
  • Lengre tid i dyp søvn
  • Jevnere pust
  • Stabilt blodtrykk
  • Reduksjon av stresshormon
  • Økning av søvnhormon
  • Økning av velværehormon / lykkehormon
  • Økt følelse av sikkerhet
  • Mer daglig energi

PEARL vs. COZY – hvilken dyne bør du velge?

Pearl er en mer fleksibel vektdyne som passer like godt på sofaen som i sengen. En luftig, sval og god dyne. Små silikonperler skaper vekten.

Cozy er en vektdyne som er tilpasset deg som fryser lett, eller bare hvis du foretrekker en varmere og lunere dyne. Tvinnede polyestertråder skaper vekten.

Begge dynene er registrert som medisinsk teknisk hjelpemiddel og gir samme effekt på kroppen din: Deep Pressure Touch Stimulation (DPTS). Denne prosessen får oss til å produsere velværehormon. Hvis vi har høye nivåer av kortisol (stresshormon) i kroppen, blir det vanskelig å roe seg ned og søvnen vil bli urolig i løpet av natten, blodsukkeret stiger, osv. Det er veldig viktig at kortisolnivået ikke er høyt før vi skal sove, og det eneste som kan få ned kortisolnivået er gjennom DPTS.

Størrelse:  150 x 210 cm

Vekt:  valgfritt

Hvilken vekt bør du velge?

 

Velg en dyne som tilsvarer omtrent 10% av egen kroppsvekt.

(Velg heller en vektklasse opp enn ned hvis usikkerhet mellom to vektklasser.)

Eksempel:  60 kg = 6 kg dyne

Vaskeinstruks

Kan maskinvaskes på 60°C, kan tromles i tørketrommel på svak-middels varme.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

CURA

Vekt

1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 11 kg, 12 kg, 13 kg

Omtaler