-50%

-50%

SHELL oppbevaringsbag til bil med kjølebag

Varenummer: 34-697

Leter du etter en praktisk måte å holde bilen din organisert og snacks og drinker kjølige under lange bilturer?

✔️ Organiserer bilen for deg – blir mindre rot
✔️ Egen kjølebag integrert
✔️ Perfekt for å organisere din neste tur

kr 175,-

Før kr 349,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Utsolgt på nett

Produktet er dessverre utsolgt i alle våre butikker og ikke tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Beskrivelse

Leter du etter en praktisk måte å holde bilen din organisert og snacks og drinker kjølige under lange bilturer? Se ikke lenger enn vår Shell-oppbevaringsbag for bil med kjøler!

Hvorfor kjøpe denne oppbevaringsbagen?

Laget av høykvalitets 600D polyester ytre stoff og 210D polyester indre stoff, er denne vesken designet for å tåle slitasje ved daglig bruk. Med en størrelse på 32×28,5xL56cm har den en perfekt størrelse for å passe i bagasjerommet eller baksetet, for enkel organisering.

Denne oppbevaringsbagen har også et kjølerom med et ekstra PEVA-deksel inni for å holde drinkene og snacksene dine kjølige og friske, noe som gjør den til den perfekte følgesvennen for lange bilturer, piknik og andre utendørsaktiviteter. I tillegg kan du med Shell-logoflagget vise frem merkevarelojaliteten din mens du holder deg organisert og forberedt på farten.

SHELL oppbevaringbag med kjølebag er et must for alle som ønsker å holde seg organisert og komfortabel mens du er på veien. Med sin holdbare konstruksjon, praktiske design og innebygde kjølerom, er det den perfekte løsningen for alle dine biloppbevarings- og kjølebehov.

Så hvorfor vente? Legg til Shell oppbevaringbag med kjølebag til din neste biltur og nyt bekvemmeligheten og komforten med å ha alt du trenger rett i nærheten. Enten du er på vei til stranden, camping i skogen eller bare løper ærend rundt i byen, er denne oppbevaringsbagen den perfekte følgesvennen for alle dine eventyr.

 

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,799 kg
Materiale

polyester

Omtaler