Sammenleggbar weekend bag

Varenummer: 34-704-H

Vi introduserer det perfekte reisefølget for ditt neste eventyr – den sammenleggbare weekendbagen! Denne innovative og stilige vesken er designet med tanke på din bekvemmelighet.

✔️ Slitesterk og veldig lett
✔️ Kan brukes til en rekke aktiviteter
✔️ Hold alt innen rekkevidde i en bag

kr 99,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Den sammenleggbare helgevesken er både slitesterk og lett, noe som gjør den lett å ha med deg på enhver tur. Den sammenleggbare designen lar deg pakke den pent når den ikke er i bruk, noe som gjør den til et praktisk valg for de som liker å reise lett.

Med sitt romslige interiør har den sammenleggbare weekendbagen god plass til alt du trenger, enten du skal på en helgetur eller en lengre tur. Her kan du holde alt organisert og innen rekkevidde, slik at du kan reise med letthet og selvtillit.

Den sammenleggbare weekendvesken er også allsidig nok til å bruke til en rekke aktiviteter, fra en dag på stranden til en treningsøkt eller en shoppingtur. Den slanke og moderne designen betyr at du kan bære den med deg uansett hvor du går, noe som gjør den til et stilig og praktisk tilbehør for enhver anledning.

Så hvorfor vente? Invester i den sammenleggbare weekendbagen i dag og opplev det ultimate innen bekvemmelighet og stil. Enten du er en hyppig reisende eller bare leter etter en praktisk og stilig veske for hverdagsbruk, vil denne vesken garantert bli ditt favorittvalg for alle dine eventyr. Størrelse: 440X370X200MM Fås i 4 ulike farger: Rød, grå, blå og grønn

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,185 kg
Farge

Blå, Grå, Grønn, Rød

Omtaler